Actualitate

Ce au descoperit polițiștii în accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu: Poziția ciudată în care au fost găsite mașinile

Publicat: 27 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce au descoperit polițiștii în accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu Poziția ciudată în care au fost găsite mașinile

Polițiștii încă nu au stabilit care dintre șoferi a pătruns pe contrasens în cazul accidentului mortal în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chițoiu. Anchetatorii susțin că autoturismele au fost găsite într-o poziție „ciudată”, iar martorii au oferit declarații contradictorii referitor la cine se face vinovat de producerea coliziunii.

Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, a declarat pentru Libertatea că anchetatorii nu s-au putut „pronunța preliminar care dintre cele două autovehicule a pătruns pe contrasens”.

La fața locului au fost descoperite urme de frânare provenind de la ambele mașini, însă poziția în care au fost găsite autoturismele în urma impactului frontal nu le-a permis anchetatorilor să determine cine este șoferul vinovat de producerea accidentului.

Adauga un comentariu