Cancan

Ce au observat fanii la Culiță Sterp de când a început Survivor România 2021

Publicat: 17 ian. 2021
Culita Sterp la Survivor Romania 2021
Culiță Sterp i-a impresionat pe toți la Survivor România cu stilul sau de joc

Culiță Sterp dovedește pe zi ce trece faptul că nu a luat decizia greșită în momentul în care a acceptat provocarea Survivor România 2021. Ce au observat fanii?

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști din România în momentul de față, iar odată cu participarea la show-ul fenomen de la Kanal D, Survivor România 2021 , cântărețul și-a câștigat și mai mult respectul celor de acasă, datorită caracterului său, dar și datorită competențelor sale sportive, cu care i-a luat prin surprindere pe toți.

Culiță Sterp i-a impresionat pe toți la Survivor România! Ce a apărut pe contul artistului de socializare

Artistul a acceptat provocarea Survivor România într-unul dintre cele mai frumoase momente din viața lui, la scurt timp după ce a aflat că va deveni tată pentru prima dată! Acesta a dat vestea în emisiune, spre surprinderea iubitei lui, Daniela, care a fost extrem de emoționată, declarând pe rețelele de socializare că nu se aștepta ca iubitul ei să facă asta în fața tuturor.

Culiță Sterp este de departe unul dintre cei mai buni concurenți pe care îi are sezonul 2 Survivor România 2021, iar asta o demonstrează zi de zi, pe orice traseu, acolo unde de multe ori este invincibil. Fanii l-au desemnat deja cel mai frumos bărbat din istoria Survivor România și își doresc ca el să fie marele câștigător de anul acesta, dar asta nu e tot.

Cei de acasă au observat un detaliu pe care puțini l-au văzut la Culiță în timpul competiției. Mai exact, artistul a fost comparat de fani cu unul dintre cei mai buni concurenți ai sezonului 1 Exatlon! Este vorba despre Cătălin Cazacu, sportivul care a făcut furori pe parcursul competiției de la Kanal D.

„Culiță are stilul lui Cazacu. M-a impresionat Culiță. E bun, mai ales pe final. Bravo!”, a fost observația unui fan, exprimată într-un comentariu la o fotografie în care apare Culiță Sterp pe traseul din Republica Dominicană.

Culiță Sterp, desemnat cel mai frumos bărbat din istoria Survivor România!

Survivor România 2021 a început de o săptămână, dar telespectatorii deja și-au format păreri, și-au descoperit preferații și încearcă să își dea cu părerea despre fiecare în parte și să spere că favoritul lor va câștiga marele premiu, în finala care va avea loc abia peste câteva luni.

Fără doar și poate, Culiță Sterp și Jador au fost surprizele sezonului cu numărul 2, fanii lor fiind extrem de bucuroși să vadă cât de bine se descurcă pe traseele din Republica Dominicană cei doi artiști care rup topurile muzicale cu piesele lor.

Dacă Iancu Sterp a fost la un pas să câștige primul sezon Survivor România, el fiind de departe unul dintre cei mai buni sportivi pe care i-a avut competiția de anul trecut, anul acesta telespectatorii mizează pe fratele lui, Culiță Sterp, care nu se lasă mai prejos și este deja considerat un adversar de temut în dominicană.

Mai mult decât atât, fanii au făcut și un clasament interesant în ceea ce îi privește pe concurenții de anul acesta, atât faimoși, cât și războinici. La finalul clasamentului, Culiță Sterp a fost ales ca fiind cel mai frumos bărbat din istoria Survivor România, cel puțin așa consideră cei care și-au exprimat punctul de vedere în mediul online. Cert este că artistul este extrem de îndrăgit, iar fanii speră că va câștiga.

Adauga un comentariu