Cancan

Ce avere are, de fapt, Oana Zăvoranu

Publicat: 17 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Averea Oanei Zăvoranu a fost considerat un subiect fierbinte încă de la moartea regretatei Mărioara Zăvoranu. Bruneta a fost dintotdeauna o fire transparentă și o persoană asumată, astfel că nu s-a ferit să își declare public veniturile.

Oana Zăvoranu își face toate poftele și nu își refuză nimic atunci când vine vorba despre vreun obiect pe care și-l dorește. Bruneta a crescut de mică având o condiție materială foarte bună, iar după moartea Mărioarei, din urmă cu patru ani, a moștenit toată averea acesteia. Suma este una impresionantă și ajutat-o pe Oana Zăvoranu să dea startul unor afaceri pe cont propriu, respectiv o clinică de sănătate și lansarea propriului parfum.

„A aflat că ei pândeau să moară ea, pentru că ei erau convinși că va muri, și să facă o mărire de capital ca să o lase fără absolut nimic. Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000 euro”, a spus Oana Zăvoranu, la Agentia VIP.

Între timp, Oana Zăvoranu și-a îndreptat, din nou, atenția către actorie. Bruneta joacă rolul Divei, în serialul Sacrificiul, ce în curând va avea premiera sezonului doi. Oana Zăvoranu a declarat ulterior că nu i-a fost greu să reia filmările și să învețe rolul, dar spune că regretă că s-a lăsat de această meserie din cauza fostului soț.

Adauga un comentariu