National

Ce bacșis a lăsat Ilie Năstase parcangiului la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Publicat: 15 sept. 2021

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil miercuri după-amiază pe plaja unui luxos club din Constanța, în prezența a aproximativ 300 de invitați. Apoi, toată lumea a început să petreacă în interiorul clubului alături de artiști celebri precum Dan Bittman, Loredana sau formația machedonească Pindu.

Și unii dintre cei mai mari sportivi din România au dat curs invitație de a le fi alături Simonei Halep și lui Toni Iuruc: Gheorghe Hagi, Florin Răducioiu, Gică Popescu, dar și Ilie Năstase, care a vrut să fie prezent la marele eveniment, chiar dacă în aceeași zi își sărbătorea și soția.

După ceva timp, Ilie Năstase s-a retras, dar nu înainte să scoată câțiva bani din buzunar pentru cel responsabil cu parcarea mașinilor la eveniment. Mai exact, fostul mare tenismen a scos din buzunar o bancnotă de 50 de lei și i-a oferit-o tânărului. Parcagiul a fost extrem de încântat de un asemenea bacșiș și i-a mulțumit frumos lui Ilie Năstase pentru gestul său.

Mama Simonei Halep, mărturisire emoționantă despre cel mai fericit moment din viața campioanei
La puțin timp după ora 15.00 au plecat spre locul unde era programată cununia civilă și părinții Simonei Halep. Extrem de eleganți, cei doi și-au stăpânit cu greu emoțiile.

Mama Simonei a îmbrăcat un costum crem din două piese, sacou și fustă, în timp ce tatăl campioanei, Stere Halep, a purtat un costum negru, simplu, însă foarte elegant.

„Vă mulțumesc pentru atenție. Am emoții ca fiecare mamă, atunci când vine această zi pentru copilul ei. M-am rugat să fie o zi cu soare, o zi liniștită. Vă mulțumesc încă odată”, a spus mama Simonei Halep înainte de cununia fiicei sale.

Meniul de la nunta Simonei Halep. ”Faimoasele sarmale” nu au lipsit
Simona Halep a spus DA în fața ofițerului de stare civilă. Evenimentul se desfășoară într-o locaţie de lux din nordul stațiunii Mamaia, care aparține nașului celor doi.

Meniul de nuntă este bazat pe fructe de mare, pește, friptură de vită, delicatese de rață, sarmale, sushi, iar la desert invitații vor avea la dispoziție un candy bar.

Printre băuturile care vor fi servite se numără Aperol, Campari și Prosecco.

Cel puțin 300 de persoane au fost invitate la ceremonia de la Oficiul Stării Civile.

În jurul orei 16.00 au început să apară primii invitați printre care fratele jucătoarei, Nicolae, alături de soție și de cei doi copii, Gheorghe Hagi, Florin Răducioiu, fostul tenismen, Ilie Năstase, împreună cu soția, dar și primarul din Constanța, Vergil Chițac.

Comentarii
  • Mai incet cu machedonul inscaunat a treia oara pe post de mire ! Ii va manca banii Halepei,si apoi o va intinde dupa alte achizitii….Iar Simonica,vrea,nu vrea va atariza de unde a plecat,dela coada vacii….

Adauga un comentariu