Actualitate

Ce bărbatul celebru și bogat umblă după Bianca Drăgușanu: Cum i-a atras atenția – VIDEO

Publicat: 07 feb. 2024
_____ Vizualizări 4 Comentarii

Este știut faptul că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu mai sunt în relații foarte bune. Motivul despărțirii ar fi faptul că Bianca a făcut, din nou, niște intervenții pentru care ar fi avut nevoie să stea în operație aproximativ zece ore. În timp ce blondina suferea după intervenția chirurgicală, Gabi Bădălău a fost la petreceri. Problemele între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au agravat și pare a nu mai fi loc de împăcare. Ruptura este, de această dată, definitivă, mai ales că un bărbat celebru și bogat umblă după Bianca Drăgușanu.

Ce bărbatul celebru și bogat umblă după Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost împreună de mai bine de trei ani, dar acum sunt, din nou, probleme între ei. Cei doi nu pot spune că trec prin cea mai bună perioadă în ceea ce privește relația lor. Apropiații cuplului spun că s-ar fi ajuns inclusiv la despărțire, focoasa blondină fiind deranjată cu iubitul ei nu i-a fost alături, după ce a fost supusă unor intervenții importante.

Se pre că Bianca a găsit consolare la un alt bărbat bogat și celebru. Acesta nu a rămas indiferent la suferința vedetei și îi este, în continuare, alături și chiar i-ar face curte vedetei.

Mai mult, se pare Gabi Bădălău ar avea o relație cu antrenoarea de fitness Andreea Ligia. Tânăra a negat vreo relație cu omul de afaceri.

Bianca Drăgușanu: „Am avut nevoie de încurajări tot timpul, fizic și moral“

În ceea ce o privește pe Bianca Drăgușanu, aceasta a fost văzută tot mai des în compania medicului estetician Auday Al-Ahmad. Apropiați ai Biancăi susțin că între cei doi nu ar fi doar o relație profesională. Mai mult, vedeta și chirurgul plastician petrec tot mai mult timp împreună. Doctorul care este și deștept, și celebru, și bogat, ar fi fascinat de blondină și chiar i-ar face curte.

De altfel, nici pe Bianca Drăgușanu nu ar lăsa-o rece avansurile medicului. Cei doi nu au încă o relație, dar surse apropiate celor doi spun că ar fi o chestiune de timp până când vor ajunge împreună. Ce-i drept, Bianca Drăgușanu și medicul Auday Al-Ahmad ar forma un cuplu frumos. Pe lângă faptul că doctorul este apreciat în branșă și de către paciente, este și un bărbat atrăgător.

Primele semne că Bianca Drăgușanu ar fi, la rândul ei, fascinată de bărbatul care i-a fost alături după intervenții au fost postările făcute de aceasta. De curând, blondina a postat pe TikTok un videoclip în care apare alături de medicul care i-a fost alături după intervenții. Deși pare că ar fi o simplă joacă, se vede clar că între ea și doctorul Auday Al-Ahmad există o chimie.

„face parte din echipa de medici care m-au operat, inclusiv sora lui, care o bună parte din intervenție m-a cusut. Mi-au fost alături încă din timpul intervenției. A fost important, perioada de recuperare a fost foarte grea, emoțional. Am avut nevoie de încurajări tot timpul, fizic și moral, și am primit asta”, a spus blondina despre medicul estetician Auday Al-Ahmad, bărbatul celebru și bogat care umblă după Bianca Drăgușanu.

@biancadragusanu8 @FLAWLESS CLINIC #biancadragusanu #brandambassador #surgerytiktok #flawlessclinic #filler #bucharest #bestdoctor #beauty #foryou #fyp #thebestresult #lipsgoal ♬ Originalton – 𝐒𝐎𝐍𝐘

Comentarii
  • ”Focoasa blondina” nu este decit o papusa gonflabila rasuflata , cu foarte multe interventii la vulcanizare , doar cu aer in creier si o lista interminabila de barbati potenti financiar care au folosito in scopuri de relaxare corporala, oricum e cam ciuruita si expirata anvelopa

  • De atatea interventii creierasul ei si asa fragil s-a fragilizat de tot! Fragila era si cand a aparut la ,,Din dragoste,, si-si vroia inapoi prietenul peste.Singura si-a facut fragilitatea de acum,pentru bani si faima. Asa ca dupa x vine y samd cine da mai multi bani. Decizia este a ei. Pacat de ea!

Adauga un comentariu