Magazin

Ce bolizi de lux conduc None si Andy de la ”Puterea dragostei!” Cum s-au afisat cei doi in Bucuresti! 

Publicat: 14 mart. 2019

Madalin None si Andy de la ''Puterea dragostei'' conduc niste masini foarte scumpe. Cei doi s-au afisat impreuna, langa masinile de zeci de mii de mii de euro. None conduce un Mercedes CL 63, un autoturism care costa aproximativ 50.000 de euro, iar Andy un superb Audi. Cei doi au fost fotografiati impreuna, in timp ce stateau de vorba, in Bucuresti.  

Roxana de la Puterea Dragostei a rupt tacerea! Cine a fost primul iubit din viata ei
Roxana a venit la Puterea Dragostei pentru Valentin. Cel mai probabil, fanii nu isi mai aduc aminte acest detaliu, dar Valentin a stat doar cateva zile in casa si a plecat din aceasta deoarece asa a cerut. Desi se astepta ca Roxana sa sufere foarte mult, acest lucru nu s-a intamplat deoarece in peisaj a aparut Andy, tanarul cu are a format foarte repede un cuplu. Desi s-a parut ca Roxana si Andy traiesc o adevarata poveste de dragoste, Andy a plecat din casa, iar tanara este din nou singura. Acest sir de evenimente a facut-o pe Roxana sa isi aminteasca ce primul barbat din viata ei. Culmea situatiei este ca, acum s-a descoperit ca Roxana pastreaza vie amintirea lui printr-un tatuaj pe care aceasta il are pe piele.

Roxana de la Puterea Dragostei are tatuat numele primului ei iubit
Kevin a fost primul meu iubit. Am tatuat numele lui pe deget. La un moment dat am vrut sa-l sterg, dar pana la urma nu am facut-o”, a spus Roxana, marturisind ca asa isi doreste sa-l cheme si pe copilul ei. De altfel, Roxana este cea mai tatuata fata din casa de la Puterea Dragostei, concurenta marturisind recent ca are nu mai putin de 12 desene pe piele, in diverse locuri, de la cele de pe fata si pe gat, pana la unele pe gambe.
SURSA
 loading...

Adauga un comentariu