Actualitate

Ce cadou a primit Dana Budeanu de la soțul unei vedete! „Este un gest absolut impresionant”

Publicat: 29 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce cadou a primit Dana Budeanu de la soțul unei vedete Este un gest absolut impresionant
Dana Budeanu a primit cadou de la soțul unei vedete celebre

Dana Budeanu a primit cadou de la soțul unei vedete celebre. Este una dintre cele populare vedete de la noi, chiar dacă multă lume o critică pentru modul în care alege să spună unele lucruri. La 44 de ani, criticul de modă arată foarte bine, însă este atentă la ce mănâncă.

Ce cadou a primit Dana Budeanu de la soțul unei vedete

Dana Budeanu a primit cadou de la soțul unei vedete celebre. Criticul de modă i-a mulțumit lui Radu Vâlcan pentru că i-a trimis tocmai din Thailanda fructele ei preferate. Se bucură de fiecare dată când are ocazia să mănânce „nestematele Asiei”  – fructe culese din mediul lor natural, nepoluat, fără pesticide și îngrășăminte chimice.

„Eu nu primesc cadouri, nu vreau, nu contează… primesc doar de la cei care mă cunosc într-adevăr și pe care-i am pe degetele de la o mână… Astăzi, ca în fiecare an, vine Radu Vâlcan… este ceva ce nu merit orice ar fi… Radu, de fiecare dată când revine din Thailanda, îmi aduce mango adevărat și multe alte fructe care doar acolo-s ca nicăieri în lume… este un gest absolut impresionant, să cari cu avionul, pentru un om cu care te vezi foarte rar și vorbești prin soție mai des, fructe de la mii de kilometri distanță… ca să faci o bucurie atât de mare…

Vă mulțumesc enorm… prețuiesc sincer atât de mult aceasta zi din an… aceasta pornire care nu are ce să însemne decât iubirea unor oameni pentru care eu nu am făcut nimic niciodată să fiți sănătoși, fericiți și rămâne cum am stabilit”, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

Dana Budeanu este prietenă apropiată cu Adela Popescu și, prin extensie, cu soțul acesteia, Radu Vâlcan.  De altfel, soția prezentatorului de la Insula Iubirii, a și avut postări din vacanta ei în Thailanda, alături de soț, în care îi transmitea mesaje incisivei Dana Budeanu. În final, lucrurile s-au aranjat cum nu se poate mai bine, iar vedeta este fericită că a putut primi ceea ce și-a dorit cu adevărat.

Nu se dă niciodată cu ruj pe buze

Dana Budeanu este foarte atentă la imaginea ei și mereu are grijă cum se îmbracă și cum se aranjează. Ei bine însă, fanii au sesizat că niciodată nu a fost văzută cu ruj pe buze, deși în general este machiată, mai ales la ochi, unde preferă negrul.

Creatoarea de modă a dezvăluit că nu își face buzele cu ruj pentru că nu știe cum. Aceasta a fost declarația ei privind acest subiect, explicând totodată și că nu are buze și nu vede rostul de a se da cu ruj. Ba mai mult, a precizat și că ea vorbește destul de mult, astfel că rujul nu ar fi rezistat foarte mult timp pe buzele ei în aceste condiții.

„Eu nu sunt rujată niciodată, pentru că nu știu să mă dau, ca să știți și asta. Nici nu am buze. Folosind foarte mult gura, dacă aș fi avut și ruj…“, a fost mesajul Danei Budeanu, care a primit un cadou de la soțul unei vedete.

Adauga un comentariu