Actualitate

Ce cadouri nu trebuie să primești sub nicio formă. E semn rău dacă faci asta

Publicat: 08 sept. 2020
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru

Ce cadouri nu trebuie să primești niciodată. Cunoscutul bioenergoterapeut a precizat care sunt acele cadouri pe care să nu le primești. Ea consideră că sunt o serie de lucruri care nu trebuie oerite sau primite. Și aceasta deoarece aduc ghinion și boli.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre obiectele pe care nu trebuie să le primești și nici să le oferi. Potrivit spuselor ei, aceste obiecte aduc aghinion, boală și prevestesc probleme în familie.

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, ci și energii negative. Există mai multe categorii de cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion și boli”, a spus Lidia Fecioru.

Ce cadouri nu trebuie să primești sau să oferi

Lidisa Fecioru consideră că ar trebui să evităm să oferim cadou ceasuri, deoarece prevestesc despărțirea. Așadar, primul obiect pe care nu trebuie să-l oferi sau să-l primești este ceasul. Este un semn rău să dăruiești un ceas. Un astfel de cadou poate anunța o separare, o despărțire.

De asemenea, florile galbene dăruite unei femei reprezintă un mesaj de separare timpurie. Ele sunt, într-un fel, talismanul geloziei, potrivit Lidiei Fecioru. Iar un cuțit primit cadou îți poate tăia soarta. Dacă totuși se întâmplă să primiți așa ceva, trebuie neapărat să plătiți acel cuțit primit cu o monedă.

Același lucru ar trebui făcut și atunci când primiți lenjerie intimă, batistă ori oglindă. Lidia Feciorul spune că e bine să le plătiți cu un ban înapoi. Și tot din categoria obiectelor interzise face parte și oglinda. Se spune că dacă este dăruită unei femei, de către o altă femeie, îi poate fura frumusețea, energia și strălucirea.

Nu în ultimul rând, vasele și farfuriile nu trebuie făcute cadou prietenilor ori fraților / surorilor. Deoarece împreună cu ele preiei, involuntar, probleme, dureri și boli. Iar despre genți și portofele se spune că aduc sărăcie. În cazul în care oferiți așa ceva, trebuie să aibă în ele câțiva bănuți.

Cadouri care aduc noroc și armonie

În altă ordine de idei, există și anumite lucruri care sunt indicate să fie oferite cadou. Astfel, Lidia Fecioru a enumerat acele cadouri care aduc noroc și armonie. Astfel, este bine să oferim lumânări parfumate, deoarece se spune că acestea aprind focul iubirii. Florile în ghivechi dăruite cuiva aduc armonie în acea casă. De asemenea, încălțămintea nouă oferită unui bărbat înaintea unei călătorii lungi îl ajută să revină în siguranță acasă. Și nu în ultimul rând, vasele de lut aduse în casă nouă atrag prosperitate și avere.

Așadar, e bine să știi ce cadouri nu trebuie să primești. Astfel, vei avea la rândul tău grijă să nu oferi astfel de lucruri celor dragi

Adauga un comentariu