Magazin

Ce cadouri sa-i faci sotului tau de Craciun sau de ziua lui?

Publicat: 22 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce cadouri sa-i faci sotului tau de Craciun sau de ziua lui

L-ai ales pe el sa-ti fie jumatate pana la sfarsitul vietii si, cu toate ca viata va duce si prin momente de cumpana, in cele din urma esti fericita ca el este langa tine. Sotul tau este persoana pe care te poti baza in foarte multe situatii: este un tata bun pentru copiii tai, este rabdator, este umarul pe care poti plange atunci cand simti ca nu mai poti, este cel care iti face inima sa vibreze de iubire, cel pe care il poti suna atunci cand esti singura acasa si ti s-a spart teava de la chiuveta, cel care iti schimba becul si cel care nu uita sa te rasfete din cand in cand cu flori sau imbratisari. Pentru toate acestea si pentru multe altele, merita sa alegi si tu un cadou perfect pentru ziua lui de nastere, ziua numelui, Ziua Indragostitilor sau de Craciun.

Iata 7 idei foarte bune de cadouri pentru sot, daruri pe care i le poti pregati cu inima, pentru a-i aminti cat de mult il iubesti si cat de tare apreciezi ca te face fericita.

1. Aparat de ras 5 in 1, Ergo Shavestyler

Are un aparat de ras cam vechi? Poate ca e timpul pentru o schimbare. Alege acest model cu design ergonomic special, perfect pentru o ingrijire faciala ca la carte. Se potriveste bine in palma si este ideal atat pentru barbieritul umed, cat si pentru cel uscat. Vine cu 4 capete interschimbabile si are mai multe functii: profilator de precizie pentru mustata, barba si perciuni, cap plutitor si pivotant, cap de tuns barba cu 3 piepteni, cap de tuns parul din nas si urechi, cap cu o perie pentru curatare faciala (pentru exfoliere).

2. Set 9 Cuburi din roca pentru whiskey

Daca il stii ca savureaza uneori un pahar de whiskey in compania celui mai bun prieten, atunci cand aveti musafiri sau cand ajunge acasa de la birou si vrea sa celebreze o afacere bine facuta, ii poti oferi cadou un set de cuburi din roca pentru racirea bauturilor.

In timp ce cuburile de gheata dilueaza bautura, aceste cuburi din roca nu vor influenta deloc aroma si taria bauturii. Cuburile sunt realizate din roca naturala, neporoasa si au colturi rotunjite. Sunt elegante si simplu de folosit – doar se pastreaza la congelator pentru a ramane reci si gata pentru a fi puse in paharul cu bautura.

3. Puzzle 3D Motocicleta VM-02 din lemn Ugears

Daca il vezi ca inca are suflet de copil si este pasionat de seturi de construit sau motoare, un puzzle 3D din lemn poate fi bucuria lui simpla. Acest puzzle vine cu mai multe piese prinse pe folii de placaj orizontale. Se desprind de pe acestea si doar se imbina conform instructiunilor, fara a fi nevoie de adeziv sau de alte instrumente.

La final, sotul tau va putea sa obtina o frumoasa motocicleta din lemn, functionala, cu un motor din banda de cauciuc. Activitatea de constructie este una relaxanta si pentru cel care vrea sa ia o pauza de la stresul zilnic si sa incerce altceva.

4. Vouchere sexy pentru el

Unul din cele mai potrivite cadouri pentru el este acest pachet de vouchere cu dorinte picante pentru el. Ideea acestor vouchere este interactiva si apreciata de toti indragostitii. Indiferent de cati ani de casnicie aveti, voucherele sexy va vor ajuta sa va redescoperiti in dormitor, sa comunicati si altfel si sa va bucurati de momentele petrecute impreuna.

Cel mai important este ca tu ii vei oferi lui 24 de dorinte ascunse pe care el le poate revendica oricand. In carticica de vouchere exista 20 de provocari deja scrise, iar 4 vouchere sunt libere pentru ca tu sa le poti personaliza asa cum doresti. Cele 20 de vouchere scrise au mesaje diferite, se pot refolosi, sunt amuzante, incintate, simplu de pus in practica.

5.  Sezi comod, husa cu centre de masaj

Un alt cadou perfect pentru sotul tau este husa de scaun, cu mai multe centre de masaj. Poate fi folosita la birou, in masina sau atunci cand sotul tau se uita la meci sau la serialul preferat de pe canapea. Husa este confortabila, moale si ergonomica.

Ofera 5 moduri de masaj cu 3 nivele de intensitate si functie de caldura. Vine si cu o telecomanda, cu buzunar lateral pentru depozitarea acesteia. Un cadou de dragoste si grija, aceasta husa este ideala pentru sotul tau daca se plange uneori de stres, tensiune sau diverse dureri. Ofera un masaj complet, fara efort.

6. Unealta multifunctionala 12 in 1

De la un cadou de masaj si bunastare, ajungem la un cadou practic, ideal pentru barbatii care se pricep la toate. Avand dimensiuni de buzunar, aceasta unealta multifunctionala ofera 12 functii diferite, ideale in multe imprejurari: pe langa casa ori pentru mici reparatii prin casa, in camping, la job, la casa de vacanta, pentru alte activitati cotidiene. Orice mester are nevoie de instrumentul potrivit pentru a face mici reparatii, dar sotul tau va avea asupra sa 12 unelte intr-un format compact.

7. Big Enter tasta antistres

Iata si un cadou amuzant in aceasta lista de cadouri pentru sot. Tasta uriasa Enter este special gandita pentru a incasa pumni. In acest mod, sotul tau va putea sa-si descarce furia sau nemultumirea fata de ceea ce se intampla la birou. O poate folosi acasa (sa nu-l vada seful) sau direct la job. Are si functie de perna, iar daca este conectata la calculator prin USB, chiar functioneaza ca tasta Enter.

Din toate aceste idei de cadouri pentru sot alege ceea ce se potriveste cel mai bine partenerului tau de viata: un cadou amuzant, unul practic, unul de grija, unul sexy sau unul pentru momentele sale de rasfat. Pentru si mai multe idei de cadouri pentru sot, viziteaza magazinul online MindBlower, Cadouri iesite din minti.

Adauga un comentariu