Bursa Barfelor

Ce combinații au dus la mărirea unui ciocoi vechi: avere făcută pe cadavre!

Publicat: 07 nov. 2020

La începutul rubricuței de astăzi, babetele bârfitoare vă prezintă una nouă despre același Mirciulică Labolache, combinator cu state vechi de plată, sugător de la mai multe instituțiuni publice de-a lungul timpului. Gurile rele susțin că, de-a lungul timpului, Mirciulică s-a pus bine cu un melețean de pren Bucium și acesta din urmă obișnuia să-l anunțe pe Labolache pe unde se găsesc terenuri numa’ bune de luat, când mor proprietarii sau moștenitorii lor, cine e numa’ bun de păcălit cu nește bănuți etc. Acu’, cică, melețeanul ăla, pre numele său Petrișor Aluneculau, de îi dădea ponturi grase lui Labolache, taie frunze la câini pe la giudeț, prin compania de pază. Eh, Mirciulică, Mirciulică, dacă nu era melețeanu’, acu’ erai unde ar fi trebuit să fii! Iaca așa fac unii averi și se dau mari jmecheri pren târg, în contextul în care nu știu cum îi cheamă decât cu buletinu-n mână!

 

 

Comentarii
 • Bai fratilor, a aparut !
  Dati fuga si cetiti si va cruciti !
  Bunelu Cozma candidat si-a publicat autobiografia scrisa cu î din i, chiar pe saitul oficial de pretendenti, mai jos, cu mult mai jos de cozet.
  Scrie Bunelu acolo ce mester meneger si performant a fost la viata lui (de pana acuma) si ce tare o sa carmeasca el corabia.
  Am hlizit vreo jumate de ora pana ce am vazut ca lipseste cate ceva.
  Nu zice ca trimite pachet la londra.
  Nu zice nimic de nepot.
  Nu zice nimic de berea de la moldoveni.
  Si nu zice ca a castigat la Ciric un concurs ah-hoc de facut laba. Da, da, Bunelu. Nasol a fost ca dupa aia, sarind in apa, s-a taiat la degetul mare de la picior. Intr-un ciob de sticla de bere. Ce coincidenta ! Si cate mai sunt de povestit.

Adauga un comentariu