Cancan

Ce condiție i-a pus Nicole Cherry iubitului ca să-i accepte cererea în căsătorie

Publicat: 16 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Nicole Cherry știe ce vrea de la viață și, mai ales, știe ce își dorește de la iubitul ei, de la relația lor. Cântăreața are o relație de un an și câteva luni cu un bărbat mai mare cu opt ani decât ea și se gândește foarte serios să facă următorul pas, anume căsătoria, însă asta după ce iubitul va trece testul inelului de logodnă. Nicole Cherry este o persoană directă, care își ține iubitul în suspans. Doar pentru cererea în căsătorie, partenerul de viață al artistei trebuie să se pregătească intens și să facă în așa fel încât vedeta TV să rămână surprinsă, altfel riscă să repete scena până când Nicole va fi mulțumită de moment. În cadrul galei Elle Style Awards, cântăreața a mărturisit că este foarte fericită cu viața ei, mai ales pentru că numărul fanilor crește, muzica sa este din ce în ce mai ascultată, dar și pentru că iubitul ei o face fericită și este bărbatul alături de care se vede în viitor.

„Îmi doresc familie, să mă căsătoresc, să avem și copii. Însă sunt pretențioasă când vine vorba de logodnă, de momentul în sine. Vreau să fie un moment special. El știe foarte clar ca sunt pretențioasă și mi-aș dori să fie foarte bine pregătit, însă vreau să-l las pe el să decidă, nu vreau să-i dau ponturi cu privire la acest aspect”, a declarat Nicole Cherry.

Nicole Cherry are mari așteptări de la 2020

Anul 2020 vine cu noi proiecte pentru cântăreața Nicole. Vedeta a mărturisit și că și-a mărit de curând familia.„Aștept 2020 cu nerăbdare, am proiecte noi, care urmează să fie lansate. Suntem mai numeroși, am o pisică. Mai am și un cățel. Suntem mai mulți. Am doi copii acum”, a declarat Nicole Cherry.

Tatăl ei i-a cuplat

Artista și-a cunoscut iubitul prin tatăl ei, el fiind cel care i-a făcut cunoștință cu bărbatul alături de care se vede căsătorită. Relația celor doi a evoluat și au planuri mari. „Sunt într-o relaţie, dar nu îmi creez aşteptări, nu îmi fac planuri prea departe. Încerc să mă ţin cu picioarele pe pământ, să mă bucur de fiecare moment. Aşa e mult mai bine, şi pentru mine şi pentru el. Efectiv aşa e mai bine pentru noi, ca relaţie. Ne vedem cât de des putem. El este foarte ocupat, la fel sunt şi eu şi încercăm să avem o balanţă. Nu cred în chestia asta, că văzutul în fiecare zi e sănătos.

Nicole Cherry, o artistă de succes

E bine să ni se mai facă dor. El are 28 şi eu 20 de ani. Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj. Da, aşa s-a întâmplat. (n.r. tatăl ei i-a făcut cunoştinţă cu actualul iubit). (…) Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent”, a declarat cântăreaţa în decembrie 2018.

Adauga un comentariu