Stiri si curiozitati

Ce culoare de ochi preferă bărbații: Află care este culoarea de ochi îndrăgită de majoritatea bărbaţilor

Publicat: 29 dec. 2021
o femeie frumoasă cu părul lung
Bărbații preferă femeile cu ochi albaștri.

Ești curioasă să descoperi ce culoare de ochi preferă bărbații? Ei bine, în acest articol vei afla care este culoarea de ochi îndrăgită de reprezentanții sexului masculin.

Ochii sunt oglinda sufletului. Ei îți trădează sentimentele, permițându-le oamenilor din jur să descopere o mică parte din personalitatea ta. Dar ce se întâmplă când vine vorba de culoarea ochilor? Oare există o culoare care îi fascinează pe bărbați? Trebuie să știi că da! Potrivit statisticilor, reprezentanții sexului puternic se lasă mai ușor cuceriți de femeile care au ochi deschiși la culoare, în detrimentul celor care au ochi căprui sau chiar negri Despre ce culoare este vorba?

Ce culoare de ochi preferă bărbații?

De-a lungul timpului, s-au făcut numeroase studii, care au arătat că bărbații preferă femeile cu ochi albaștri. Aceștia transmit inocență și, în același timp emană un aer de mister. În plus, fericitele posesoare a unor ochi albaștri au o senzualitate aparte. În ochii bărbaților, o astfel de femeie este comunicativă, optimistă și mult mai deschisă aventurilor.

Cercetătorii au arătat că persoanele cu ochi albaștri pot tolera durerea de câteva ori mai mult decât oamenii cu ochi de altă culoare. Sunt, de asemenea, persoane rezistente la stres. Pot suporta ore îndelungate de disconfort, fără să ofteze. În schimb, posesorii ochilor albaștri sunt orgolioși și evită să se plângă apropiaților atunci când trec prin perioade dificile.

În ciuda sensibilității pe care o afișează, femeile cu ochi albaștri sunt puternice, ambițioase și nu se abat de la drumul lor orice ar fi. Așa că, dacă ești bărbat și vrei să cucerești o femeie cu ochi albaștri, trebuie să știi că vei avea de a face cu o personalitate puternică.

Un ochi albastru
Bărbații preferă femeile cu ochi albaștri.

Lucruri care îi atrag pe bărbați ca un magnet

Când vine vorba de imaginea unei femei, bărbați pot fi atrași de multe lucruri. Unora le plac femeile plinuțe, în timp ce alții preferă femeile slabe. Unii bărbați se simt atrași de femile blonde, pe când alții se lasă cuceriți de femeile brunete. Iată ce caută bărbații la femei.

Bărbații sunt foarte atenți la modul în care o femeie vorbește. Aceștia preferă femeile cu voce caldă, suavă. Un exemplu excelent al vocii ideale este cea a lui Marilyn Monroe.

Marilyn Monroe în lenjerie neagră
Vocea lui Marilyn Monroe era suavă, fiind extrem de apreciată de bărbați.

De asemenea, este bine cunoscut faptul că majoritatea bărbaților preferă femeile mai scunde decât ei. Diferența de înălțime nu trebuie să fie mai mare de 15 cm.

Oamenii de ştiinţă au descoperit că bărbaţii cu vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani preferă femei între 24 şi 25 de ani ca parteneri sexuali. Cu toate acestea, există și bărbați care sunt mai în vârstă de 30 de ani și care aleg femei mai în vârstă decât ei.

Potrivit unor studii, bărbații apreciază femeile care se machiază cât mai natural. Așa că, dacă vrei să cucerești un bărbat, nu purta un machiaj strident.

Un lucru mai puțin cunoscut este că bărbații se simt atrași de femeile care au inelul din jurul irisului cât mai proeminent. Acesta este semn de tinerețe, de prospețime.

În ceea ce privește culoarea părului, bărbații preferă femeile blonde, pe locul doi aflându-se brunetele, iar pe locul trei, roșcatele. Un factor important este și culoarea pielii, care ar trebui să se armonizeze perfect cu nuanța podoabei capilare.

o femeie cu părul lung și blond
Bărbații preferă blondele.

În final, bărbații sunt foarte atenți la unghiul dintre spate și fese. S-a demonstrat că acesta ar trebui să fie de aproximativ 45,5 °, pentru a fi atractiv pentru bărbați.
Adauga un comentariu