Cancan

Ce decizie a luat Andra pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus

Publicat: 19 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Andra a luat o decizie importantă în aceste vremuri crunte pe care România, dar şi restul ţărilor le traversează din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Din nefericire, anunţul talentatei artiste i-a întristat pe fani.

Andra şi-a amânat concertelor Pasión

Având în vedere criza fără precedent prin care trece România, alături de întreaga lume, dar și decretarea stării de urgență, Andra a anunţat astăzi amânarea concertelor Pasión, care erau programate pe 4 și 5 aprilie. Spectacolele de muzică latino la care vor participa și superinvitați speciali vor avea loc pe 5 și 6 septembrie în aceeași locație, Sala Palatului, de la aceeași oră, respectiv 20:00. Astfel, biletele achiziționate rămân valabile pentru noile date comunicate.

“Cel mai important în această perioadă este să respectăm cu strictețe recomandările și instrucțiunile primite de la autorități pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus. Vreau să ne păstrăm optimismul având grijă de noi și de cei din jur, stând acasă, cântând și dansând singuri sau cu familia. Avem timp să ne întâlnim din nou, în număr mare, când pericolul va fi trecut. Pregătesc un carnaval de neuitat pentru voi, ne vedem în septembrie. Totul va fi bine!”, a declarat Andra.

Superproducția Pasión va urmări standarde înalte atât la nivelul regiei, al coregrafiei, dar și al tehnologiei audio, urmând tradiția show-urilor sold-out “Tradițional”, “Aievea” și “Iubirea Schimbă tot”. Show-ul produs de Andra Records este o continuare firească în cariera Andrei după succesele incredibile înregistrate de colaborările internaționale, cu Pachanga, dar și cu deținători de premii Latin Grammy ca David Bisbal, Descemer Bueno sau Enrique Iglesias, unul din superstarurile momentului în industria muzicii latino, supranumit Regele Muzicii Pop-Latino.

Adauga un comentariu