National

Ce declarație de dragoste i-a făcut Bianca lui Livian! Cum a reacționat concurentul de la Puterea dragostei

Publicat: 08 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce declarație de dragoste i-a făcut Bianca lui Livian Cum a reacționat concurentul de la Puterea dragostei

Bianca îi face lui Livian cea mai frumoasă și emoționantă declarație de dragoste, însă el o respinge din nou.

Bianca Comăici, concurenta Puterea Dragostei, a vrut să puncteze faptul că s-a împlinit un an de zile de când s-a îndrăgostit de Livian și, romantică, tânăra i-a făcut fostului iubit o declarație de dragoste publică, pe o rețea de socializare.

Bianca și Livian au dat semne că s-au mai apropiat în ultima vreme, însă Livian nu lăsa deloc garda jos și pare că nu are intenția să reia relația cu Bianca, ci că vrea doar să își consume sentimentele față de ea. Livian nu a negat niciodată că o iubește pe Bianca, deși nu mai dorește să formeze un cuplu cu ea, însă, tot el a spus că nu poate nici să stea departe de ea, simțindu-se extrem de atras de frumoasa brunetă.

Bianca nu a cedat nicio clipă presiunilor de a renunța la Livian și, deși el a respins-o în nenumărate rânduri, ba chiar i-a spus clar că nu o mai vrea în viața lui, Bianca nu a ratat nicio zi fără să își arate dragostea și interesul față de Livian.

Bianca, declarație de dragoste către Livian

Acum, la un an de cand cei doi s-au indragostit, Bianca a vrut sa marcheze public momentul si i-a facut lui Livian o declaratie de dragoste extrem de emotionanta:

„Un an de zile de cand esti in inima mea. m-ai dus prin toate starile. M-ai facut sa tresar de fiecare data cand te-ai apropiat de mine. M-ai facut sa rad din prima zi cand te-am cunoscut. Esti o parte din inima mea de un an de zile. Pe zi ce trece mi-ai aratat ce inseamna cu adevarat iubirea, respectul si dorinta. Nu exista nimeni care sa te poata inlocui vreodata. Te iubesc!”, a scris Bianca pe o retea de socializare.

Cum a reacționat Livian

Reactia lui Livian a fost insa una nu tocmai pe masura! Concurentul Puterea dragostei pare ca nu vrea sa creada cuvintele Biancai si i-a dat o replica acida, care il si caracterizeaza:

„Ai zis ca sunt doar un pion!”, i-a replicat Livian Biancai.

Adauga un comentariu