Magazin

Ce este Valorant si ce te ajuta sa stii despre FPS-ul anului 2020?

Publicat: 05 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce este Valorant si ce te ajuta sa stii despre FPS-ul anului 2020

Valorant este un joc care combina modul specific jocurilor de strategie, care poate fi gasit si in CSGO, cu stilul fantasy asa cum este cel din jocuri precum Overwatch. Potrivit https://rivalcheats.com/, un astfel de joc, precum cel oferit de cei de la Riot Games, combina cele doua tipuri de abordare. Jocul a aparut pe 8 aprilie si a fost initial disponibil in stadiul closer Beta. O varianta finala a acestui joc a fost anuntata pentru vara anului 2020. Jocul urmeaza sa fie gratuit si cei care vor sa il customizeze au posibilitatea de a cumpara arme si skinuri.

Cum se obtine accesul la jocul Valorant?

Persoanele care vor sa joace Valorant au avut ocazia sa ia parte la Closet Beta urmand cei trei pasi mentionati mai jos:

  • utilizatorul trebuie sa isi faca un cont pe Riot si ulterior un cont pe Twitch, apoi sa conecteze aceste conturi intre ele;
  • playerii trebuie sa aiba steam, la fel ca si celelalte persoane care joaca acest joc;
  • in cele din urma, tot ce ramane de facut este ca jucatorul sa isi descarce jocul si sa il incerce.

Ce particularitati definesc Valorant?

Echipa Riot a prezentat mai multe particularitati extrem de importante pe care acest joc le are si care sunt foarte importante pentru orice gamer. In primul rand este necesar ca specificatiile PC-ului sa raspunda anumitor cerinte pentru ca Valorant sa poata fi jucat.

Cu aceasta configuratie playerul poate obtine undeva in jur de 60 FPS:

  • procesorul trebuie sa fie minim Intel Core 2 Duo sau unul echivalent;
  • calculatorul trebuie sa aiba o placa video dedicata minim GeForce GT 730.

De asemenea, pentru ca playerii sa experimenteze jocul la cel mai bun nivel si pentru a se obtine un frame rate bun sunt necesare un procesor i5 si o placa video mai buna. Persoanele care au si monitoare cu un refresh rate bun, cu siguranta se vor bucura de o experienta unica in joc. Pentru cheats se poate accesa: https://rivalcheats.com/valorant-aimbot-cheats/.

Ce ping se obtine in Valorant?

Riot Games raporteaza un ping mic pe care incearca sa il mentina indiferent de tara in care o persoana locuieste – prin urmare, este valabil si pentru Romania. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul centrelor de date pe care compania le are in toata lumea si care garanteaza viteza in joc, fara intreruperi generate de conexiuni.

Cum arata hartile in joc?

In prezent, hartile sunt random si jucatorul nu are posibilitatea de a alege pe care sa joaca, dar la fel ca in CSGO este important ca jucatorul sa planteze un spike. Exista doua echipe, una care ataca si alta care apara. Atacatorii trebuie sa planteze un spike in timp ce echipa care apara are datorita de a apara perimetrul si de a dezamorsa acest spike. Hartile au mai multe zone cu denumiri cunoscute, pe care deja jucatorii au inceput sa descopere si sa profite de ele in avantajul lor.

 

Adauga un comentariu