Actualitate

Ce face Adriana Iliescu odată cu venirea primăverii. La fel a învățat-o și pe fiica ei, Eliza

Publicat: 01 mart. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ce face Adriana Iliescu odată cu venirea primăverii. La fel a învățat-o și pe fiica ei Eliza
An de an, Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza, sărbătoresc într-un mod aparte venirea primăverii

Adriana Iliescu a dezvăluit recent că odată cu venirea primăverii obicei pe care îl respectă cu strictețe, împreună cu fiica ei, Eliza. Astfel, cele două se răsfață cu o ieșire în oraș pentru a savura dulciurile preferate. În altă ordine de idei, Adriana Iliescu este foarte mulțumită de fiica ei, cae este studentă la două facultăți.

Adriana Iliescu, în vârstă de 84 de ani, a dezvăluit pentru Click.ro ce obicei are la începutul primăverii. Astfel, ea și fiica ei, Eliza Iliescu, se răsfață de obicei cu ieșiri în oraș, cu florile și dulciurile lor preferate.

Ce face Adriana Iliescu odată cu venirea primăverii

Adriana Iliescu, care a devenit cunoscută în toată România după ce a născut-o pe fiica ei la 66 de ani, petrece foarte mult timp acasă, după ce a ieșit la pensie. În trecut, ea a fost profesor universitar de limba română. E preocupată însă și de Eliza, fiica ei, care e studentă la două facultăți.

De 1 martie, Adriana Iliescu are planuri mari. Se răsfață alături de fiica ei, Eliza, cum de-altfel o face în fiecare an, odată cu venirea primăverii. Mama și fiica nu concep să petreacă această zi fără a savura ceva dulce.

„Sărbătorim sufletește, în liniște, 1 și 8 martie (n.r. – Ziua mamei). O să ne comandăm un tort bun, dulce, cum ne place nouă, o să ne cumpărăm două buchețele de zambile albastre pentru că alea ne plac nouă, deoarece miros foarte frumos și cam atât. Nimic special”, a explicat Adriana Iliescu, despre cum marchează venirea primăverii.

Eliza Iliescu este pasionată de filosofie

Anul trecut, odată cu terminarea liceului ca șefă de promoție, Eliza Iliescu a luat Bac-ul cu media 9.50. Fiica Adrianei Iliescu a fost admisă la cele două facultăți pe care și le dorea. În prezent, ea urmează în paralel Litere și Filosofie. Fosta profesoară are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale și spune că notele acesteia la facultate sunt foarte bune.

„Îi place foarte mult filosofia, pentru ea este o mare pasiune. În plus, suntem sănătoase amândouă, ne înțelegem de minune, avem cărți în casă. Îmi cere sfaturi, dar cred că nu prea mai are nevoie de ele, pentru că este mare, ea este la facultate acum, nu mai este la liceu. Atunci când are nevoie de mine discutăm pe diverse teme și o ajut cum pot eu mai bine. Are note doar de 9 și 10 la facultate”, a mai precizat Adriana Iliescu.

Comentarii
Adauga un comentariu