Sport

Ce face Ovidiu Petre la FCSB și ce spune Gigi Becali despre viitorul acestuia!

Publicat: 30 nov. 2019

Ovidiu Petre, 37 de ani, a fost adus la FCSB la mijlocul lunii septembrie la dorința exclusivă a lui Bogdan Vintilă. Cei doi se cunoșteau încă de pe vremea în care evoluau pentru FC Național.
Deși „Sârmă” este anunțat ca analist video, iar Abăluță este teoretic principalul colaborator al antrenorului principal, lucrurile nu stau chiar așa. Chiar dacă unii se grăbesc să îi tot șoptească lui Gigi Becali că Ovidiu Petre nu face nimic la echipă, totuși fostul fotbalist al Stelei și-a luat în serios rolul de antrenor secund, chiar dacă nu are nicio pregătire în acest domeniu.

Din câte se pare, Ovidiu Petre este tratat de către Bogdan Vintilă la antrenamente la fel ca Marcel Abăluță, antrenor cu acte în regulă.
Fostului mijlocaș stelist nu îi este rușine să așeze pe teren copetele înainte de startul ședințelor de pregătire. „Sârmă” se bucură de respectul celor din jur și datorită calităților sale fotbalistice, pe care nu și le-a pierdut la 37 de ani.

„Ovidiu se bagă cot la cot, de foarte multe ori, cu jucătorii la antrenamente, la diferite scheme sau jocuri școală, la exercițiile 5 contra 2, iar uneori este mai bun ca mulți dintre actualii mijlocași ai echipei. Băieții au simțit lucrul ăsta și îl respectă pe Ovidiu.

Băieții sunt atașați de Ovidiu Petre

Antrenorul principal îi trasează sarcini destul de importante lui Petre, iar acesta le lucrează apoi cu jucătorii. Băieții sunt atașați de Ovidiu Petre și datorită faptului că acesta este mai apropiat de vârstă cu ei”, au declarat sursele ProSport.
Deși pe la urechile lui Gigi Becali ajung tot felul de informații despre activitatea la echipă a lui Ovidiu Petre, totuși latifundiarul din Pipera merge în continuare pe mâna lui Bogdan Vintilă și are încredere în Petre.

„Nu mă interesează pe mine ce latră unul sau altul. Eu am încredere în Vintilă, iar dacă el l-a vrut în staff pe Ovidiu Petre, atunci a știut el ce a știut. Nu mă băgam eu să îi aleg lui Vintilă oamenii în staff. El a avut mână liberă. Aș fi vrut eu să am acum la echipă un mijlocaș ca Ovidiu Petre, dar am auzit că băiatul muncește bine în noua lui postură”, a spus Becali pentru ProSport.

25 de meciuri are Ovidiu Petre jucate pentru echipa națională
1 gol a marcat Ovidiu Petre pentru echipa naționaăloading...

Adauga un comentariu