Magazin

Ce GESTURI dau de gol un barbat cand s-a indragostit, in functie de zodie

Publicat: 21 nov. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce GESTURI dau de gol un barbat cand s-a indragostit in functie de zodie
1

Daca ai senzatia ca un barbat din viata ta pare sa fie indragostit de tine, dar nu esti chiar atat de sigura, invata sa descifrezi gesturile care il dau de gol, in functie de zodia lui.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Nativul din scorpion este genul de barbat care te va tachina daca este indragostit de tine. Gaseste tot felul de lucruri cu care sa te „streseze” tocmai ca sa-ti arate ca este atent la tot ceea ce faci. Cu siguranta nu este cazul sa te enervezi, pentru ca o face din dragoste. Un alt semn care iti arata ca a pus ochii pe tine sunt complimentele din ce in ce mai dese, care de altfel sunt si foarte sincere.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
Grija pe care ti-o poarta este primul semn care iti arata ca un barbat din sagetator este indragostit de tine. Simte nevoia sincera sa te protejeze, sa te ajute oricum poate, iar cand ti se intampla ceva neplacut, este cu adevarat ingrijorat. Un alt semn important care iti arata ca are sentimente pentru tine sunt detaliile pe care le stie despre tine sau despre ceea ce faci si asta pentru ca de cele mai multe ori, acest nativ aiurit nu-si inarca memoria cu orice.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Sa nu te sperii daca observi ca un nativ din capricorn te „spioneaza” din umbra. Este primul semn ca s-a indragostit, dar pentru ca e o fire rezervata, va avea grija ca nimeni sa nu-i descopere pasiunea. Va fi foarte interesat de planurile tale de viitor si se va lansa in tot felul de discutii aprinse, numai de dragul de a te cunoaste mai bine.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)
Nu e foarte greu sa-ti dai seama ca un nativ din varsator este indragostit de tine. Si asta pentru ca te va asalta pe toate planurile: vei primi sms-uri, te va include rapid in lista lui de messenger sau printre prietenii de pe Facebook. Acest nativ obsedat de tehnologie stie ca trebuie sa fie vizibil pe toate planurile ca sa te cucereasca.

Pesti (19 februarie – 20 martie)
Desi sentimentele sale sunt de-a dreptul bulversante, barbatul din zodia pesti va incerca sa le ascunda cu orice pret. Îti dai seama ca este indragostit de tine cand va incerca tot felul de trucuri ca sa-ti atraga atentia. Îti va spune printre cuvinte ca esti frumoasa, atragatoare, inteligenta, dar nu o va face niciodata direct de teama ca va fi respins.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Daca un barbat din zodia berbecului se lauda prea mult in fata ta, fii sigura ca o face pentru ca este indragostit. Vrea sa-ti demonstreze cat este de interesant si de multe ori va recurge la tot felul de actiuni teribiliste numai de dragul tau. Iar daca prietenii lui isi dau coate cand apari, probabil ca deja le-a marturisit pasiunea lui pentru tine. Un alt semn este comportamentul ciudat pe care il are de fiecare data cand primesti mai multa atentie din partea altui barbat.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Barbatul din taur va fi mereu prin preajma ta daca este indragostit. Si cu siguranta nu te va refuza, orice i-ai cere. Acestea sunt primele semne care iti arata ca este indragostit. Vei primi tot felul de cadouri si atentii din partea lui, va fi dispus sa plateasca pentru tine chiar daca nu formati un cuplu si asta pentru ca asa simte nevoia sa-si arate dragostea.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Nu e foarte dificil sa-ti dai seama ca un barbat din zodia gemeni este indragostit de tine. Va deveni brusc interesat de tot ceea ce-ti place tie, va asculta aceeasi muzica si cu siguranta apoi va discuta mult pe tema pasiunilor voastre „comune”.

Rac (22 iunie – 21 iulie)
Daca este indragostit de tine, barbatul din zodia racului te va urma orbeste oriunde ai merge si orice ai face. Vrea sa fie mereu langa tine, este dispus sa faca numai ceea ce iti doresti si de multe ori te ajuta fara sa-i ceri. Îi place sa se simta util si nu te va refuza cand ii vei solicita ajutorul.

Leu (22 iulie – 22 august)
Atentia brusca pe care o primesti din partea unui nativ din zodia leu este primul semn care iti arata ca s-a indragostit de tine. Va observa tot ceea ce faci, se va implica in discutiile tale cu alte persoane, chiar daca este total pe langa subiect si va fi foarte atent la ceea ce spui. Va incerca sa te tachineze cu tot felul de glume, dar asta numai ca sa-ti atraga atentia.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Cand excesiv de criticul nativ din fecioara da semne ca ii place cam tot ceea ce faci si spui, fii sigura ca este indragostit de tine. Îi este foarte greu sa nu scape din cand in cand cate o vorba rautacioasa la adresa oricui, dar daca fata de tine este complet diferit, atunci este clar ca te iubeste in tacere.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Daca devine dintr-o data mult prea zambitor si usor fastacit cand apari tu, este un semn ca nativul din balanta este indragostit. Nu este o misiune prea grea sa-ti dai seama ca are o pasiune pentru tine. Zecile de complimente pe minut si privile admirative aruncate pe furis sunt indicii mai mult decat clare.
sursa: eva.ro

Adauga un comentariu