Magazin

Ce haine de schimb să iei cu tine la sală? 5 exemple

Publicat: 17 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce haine de schimb să iei cu tine la sală 5 exemple

Te-ai decis să mergi la sală? Felicitări, bine ai venit în clubul iubitorilor de sport! Acesta este un prim pas spre o viață sănătoasă. Însă dacă ești o fashionistă în adevăratul sens al cuvântului, cu siguranță vrei ca experiența ta la sala de fitness să fie una cât mai reușită și din punct de vedere vestimentar. Desigur, tricourile și topurile de antrenament pentru damă, alături de colanți și pantaloni scurți, adidași sport și accesorii pentru sală vor sta la baza echipamentului tău de antrenament. 

Mai există însă un element care trebuie să se regăsească în geanta ta de sală, mai ales dacă după antrenament te așteaptă un program încărcat: hainele de schimb. Este de la sine înțeles că după ce te-ai antrenat intens câteva zeci de minute bune, nu numai că vei transpira, însă hainele de antrenament trebuie să ajungă rapid în coșul de haine murdare. Iată ce haine de schimb trebuie să iei cu tine la sală! 

  1. Tricou de schimb 

Un tricou curat de schimb este o primă piesă vestimentară, ce nu trebuie să lipsească din geanta ta de sală. După un antrenament intens, tot ce ai în minte este înlăturarea echipamentului de antrenament, un duș revigorant și haine curate pe care să le îmbraci. N-ai vrea să pleci de la sală cu aceleași haine în care ai petrecut mai bine de o oră, făcând exerciții cardio! 

  1. Pantaloni de schimb 

Pantalonii de schimb sunt și ei haine pe care ar trebui să le adaugi în geanta pentru sală. Fie că vorbim despre o pereche de pantaloni de trening, fie că alegi să strecori în geanta de sală o pereche de pantaloni scurți din denim, totul ține de preferințe. Important este să ai la îndemână haine curate, în care să te poți schimba în urma antrenamentului și a dușului la sala de fitness. 

  1. Costum office

Mergi la sală dimineața și apoi te așteaptă un program încărcat cu întâlniri business, la birou? Atunci hainele tale de schimb cu siguranță vor consta într-un costum elegant, format fie din sacou și pantaloni office, fie din sacou și fustă office. Desigur, poți alege și varianta în care te îndrepți spre casă, odată ce ai terminat antrenamentul la sală, însă este mult mai practic să iei cu tine la sală aceste haine de schimb, mai ales când ești presată de timp. Nu uita să înlocuiești pantofii sport cu o pereche de pantofi cu toc, o adiție importantă pentru programul tău la birou! 

  1. Șosete de schimb 

În lista hainelor de schimb pe care să le adaugi în geanta de sală intră, desigur, și șosetele de schimb. Doar nu vei alege să porți pentru întreaga zi aceeași pereche de șosete în care ți-ai desfășurat antrenamentul intens la sală. În timp ce pentru antrenamentul de la sală sunt de preferat șosetele special destinate activităților sportive, ulterior le poți înlocui cu o pereche de șosete din bumbac. 

  1. Lenjerie intimă 

Lenjeria intimă este și ea o parte importantă, ce ține de igiena fiecărei persoane. Prin urmare, îți recomandăm sa adaugi în geanta pentru sală și lenjerie intimă curată, pe care să o porți imediat ce ai terminat cu antrenamentul și dușul. Vei pleca de la sală chiar mai fresh decât ai ajuns, datorită boost-ului de energie de la finalul antrenamentului.

Adaugă și tu în geanta de sală aceste haine de schimb, atât de necesare pentru a-ți continua programul agitat de pe parcursul zilei. Nu uita să iei cu tine și un baton proteic, prosoape, un deodorant și chiar și un antiinflamator, ideal atunci când ai forțat nota la sala de sport și ai dureri musculare! 

Imaginea poate fi descărcată de aici

Sursa foto: Shutterstock 

Adauga un comentariu