Cancan

Ce i-a cerut Mădălina Manole tatălui său. Au fost ultimele ei cuvinte înainte să moară

Publicat: 11 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce i-a cerut Mădălina Manole tatălui său. Au fost ultimele ei cuvinte înainte să moară
Madalina Manole si Ion Manole

Ce i-a cerut Mădălina Manole tatălui său in biletul de adio pe care l-a lasat inainte să se sinucidă. Este din nou doliu in familia cantaretei. Ion Manole s-a stins din viata dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Familia cantaretei pare blestemata, în urmă cu 10 ani, opinia publică a fost zguduită la aflarea veștii că regreta artistă și-ar fi pus capăt zilelor, au urmat apoi un alt șir de vești la fel de triste.

Ion Manole fusese internat de urgență la spital, dupa ce a fost diagnosticat cu COVID și se afla în stare gravă la ATI

Ce rugaminte a avut Mădălina Manole la tatăl său

In urma cu 10 ani o veste crunta lovea Romania. Mădălina Manole era gasita fara suflare in baia casei, dupa ce a inghitit otrava comandata de pe internet. Înainte să moară, artista a scris un bilet de adio în care și-a explicat cumplitul gest. În plus, ea a adresat și o rugaminte către părinți.

„Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea!

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu!

Vreau să rămână bani

Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata! Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui!

Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă, vă implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (şcoli), şi… pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela” a fost mesajul artistei, publicat la acel moment în presă.

Ultimele momente din viața tatălui Mădălinei Manole

Părintele artistei s-a stins din viaţă, răpus de coronavirus, la spitalul din Ploieşti. Fratele regretatei cântăreţe a povestit că tatăl lor avea plămânii grav afectaţi din cauza bolii.

Ion Manole fusese internat în spital pe data de 3 septembrie 2020 în stare gravă vând nevoie de ventilator mecanic și intubație pentru a putea respira.

Ultimele clipe din viaţa tatălui Madalinei Manole au fost extem de grele. Pe lângă toată durerea lăsată în urmă şi fratele cântăreţi este infectat cu noul coronavirus. Acesta a povestit despre clipe grele prin care a trecut tatăl sau înainte să îşi piardă viaţa.

Adauga un comentariu