Sport

Ce-i pun cluburile pe jucători să semneze înainte să părăsească România. FCSB și Dinamo au planul deja făcut

Publicat: 20 mart. 2020

Epidemia de SARS-CoV-2 a suspendat fotbalul din România, iar prin decizia luată miercuri la întâlnirea dintre membrii FRF, LPF, sindicat etc., jucătorii vor intra în vacanță până pe 16 aprilie.
În comunicatul de ieri, FRF recomandă cluburilor ca la acea dată să fie începute pregătirile, în speranța ca pe 16 mai să fie reluate competițiile.

Jucătorii străini vor intra în carantină două săptămâni la revenirea în România

Cluburile au reacționat imediat și i-au anunțat pe fotbaliști că pot pleca acasă, în țările din care provin, dar i-au pus să semneze că se întorc în România la începutul lunii mai, pentru a intra în carantină două săptămâni.
Dinamo și FCSB, de exemplu, au și planul pentru carantină făcut. Pentru a le crea un confort cât de cât și a fi siguri că toată lumea respectă regulile, fotbaliștii vor fi cazați în camerele de la Săftica, respectiv Berceni.
Cele mai multe echipe vor proceda în acest mod, mai complicat fiind pentru cele care nu au un cantonament la baza de pregătire, caz in care vor fi găsite alte soluții.

Grupul de Lucru de al FRF

Răzvan Burleanu, președinte FRF
Gabriel Bodescu, secretar general-adjunct FRF
Felix Grigore, manager competiții FRF
Mihai Andrieș, competiții FRF
Adrian Stângaciu, șef serviciu juridic FRF
Reprezentanții Ligii 1, Ligii 2 și Ligii 3 în Comitetul Executiv: Valeriu Argăseală (FCSB) și Bogdan Bălănescu (FC Dinamo), Auraș Brașoveanu (Concordia Chiajna), Marius Burcă (Metaloglobus), Florea Spânu (CSO Filiași), Mihai Dăscălescu (Unirea Alba Iulia)
Justin Ștefan, secretar general LPF
Emilian Hulubei, președinte AFAN și membru în Comitetul Executiv FRF





Adauga un comentariu