Funny

Ce i s-a intamplat vloggerului care a filmat noaptea „drogatii” din Ferentari? „Sa vedem daca te omoara aia!” 

Publicat: 20 aug. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
9

Un vlogger pasionat de experimente sociale a mers noaptea in ”ghetourile” din Ferentari si a filmat intreaga experienta.

”Aleea iadului”, asa cum a denumit-o presa straina sau ”Aleea Livezilor”, cum apare de fapt in registrul strazilor din Bucuresti. Vloggerul Poro, un tanar pasionat de experimente sociale, care de multe ori se pune in situatii periculoase, a mers la miezul noptii intr-un bloc de tip ”ghetou” si a filmat intreaga experienta. Scopul a fost acela de a demonstra ca oamenii care traiesc aici, vazuti de multe ori ca niste ”drogati si criminali” pot sa se comporte normal atunci cand un strain patrunde pe teritoriul lor.

”Sa vedem daca ”misterul” asta, ca ajungi acolo si te omoara aia, este adevarat. Eu, unul, nu cred, am fost pe timp de zi. Da, sunt anumite persoane care se drogheaza, s-au drogat pe timp de zi, clar se vor droga si pe timp de noapte, dar sunt curios: atat timp cat iti vezi de treaba ta si nu deranjezi pe nimeni, sa vad daca se intampla ceva”, a spus vloggerul Poro inainte sa plece spre Ferentari.

”Ma simt precum Christian Sabbagh”

”Inarmat” cu un telefon mobil cu lanterna aprinsa, tanarul s-a plimbat minute bune pe Aleea Livezilor si la un moment dat a intrat intr-un bloc. A reusit chiar sa intre in vorba cu un barbat care a recunoscut ca se drogheaza din cauza problemelor pe care le are. Printre muntii de gunoaie, un pusti de vreo 7-8 ani a venit la el s-l intrebe ”cum il cheama pe Youtube”. ”Ma simt precum Christian Sabbagh” a glumit, la un moment dat Poro, care a recunoscut ca situatia poate deveni periculoasa oricand si nu sfatuieste pe nimeni sa vina singur noaptea acolo.

Concluzia experimentului a fost ca aparentele pot fi inselatoare iar oamenii pot sa fie ”de treaba” si astfel de zone. Totusi, in final, chiar si vloggerul i-a sfatuit pe fanii lui sa evite astfel de stiuatii si sa nu se expuna inutil la pericole.  

Adauga un comentariu