Actualitate

Ce îi cere Olguța Vasilescu șefului de campanie al lui Klaus Iohannis

Publicat: 22 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce îi cere Olguța Vasilescu șefului de campanie al lui Klaus Iohannis

Șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, Olguța Vasilescu, i-a trimis astăzi o scrisoare lui Dan Motreanu. Aceasta îi adresează „o ultimă invitație” lui Klaus Iohannis la o dezbatere față în față cu liderul social-democrat.

„Prin intermediul dumneavoastră, îi adresăm din nou domnului Klaus Iohannis o ultimă invitație la o dezbatere față în față cu doamna Viorica Dăncilă. Vă propun ca dezbaterea să aibă loc în prezența tuturor reprezentanților massmedia. În această seară, la ora 20, la Palatul Parlamentului”, se arată în scrisoarea Liei Olguța Vasilescu, adresată lui Dan Motreanu.

Ea a reamintit faptul că Iohannis a refuzat să participe la dezbateri alături de Dăncilă.

„Apelurile repetate ale doamnei Viorica Dăncilă și ale altor membri ai PSD pentru o confruntare directă între cei doi candidați ajunși în turul al doilea al alegerilor prezidențiale au fost întâmpinate cu refuzuri din partea domnului Klaus Iohannis. PSD consideră că această atitudine a domnului Iohannis si a PNL reprezintă o sfidare la adresa românilor. Și a unui proces electoral democratic. Nu poți cere voturile românilor dintr-o ascunzătoare, așa cum face domnul Iohannis. În speranța că răspunsul dumneavoastră va fi de această dată pozitiv, vă informez că sunt gata imediat să avem o întâlnire pentru a pune la punct toate detaliile dezbaterii”, a mai scris Vasilescu, coordonatorul echipei naționale de camapanie a PSD.

Și liderul PSD Viorica Dăncilă a lansat un ultim apel la dezbatere. Ea propune ca evenimentul să aibă loc vineri seară, la ora 20.00, la Palatul Parlamentului.

Adauga un comentariu