Cancan

Ce înălțime are Gabriela Prisăcariu. Cum arată soția lui Dani Oțil după ce a născut

Publicat: 22 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce înălțime are Gabriela Prisăcariu. Cum arată soția lui Dani Oțil după ce a născut
Gabriela Prisacriu este o mamica la inaltime

La o înălțime de 1.80 metri, frumoasa Gabriela Prisăcariu arată extraordinar de bine după ce a născut. Soția lui Dani Oțil a adus pe lume pe un băiețel perfect sănătos pe 10 septembrie. După ce a reușit să ducă nașterea la bun sfârșit, Gabriela a oferit și primele declarații.

În familia Oțil au fost momente extrem de emoționante și frumoase odată cu venirea pe lume a primului lor copil. La scurt timp după ce soția sa a născut, Dani a publicat un mesaj pe rețelele sociale în care a ținut să le mulțumească tuturor.

„Am reușit să mă dezmeticesc puțin și profit de faptul că bebe este la ultimul control înainte de plecare. Astăzi ne externăm. Mergem acasă și abia aștept. Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele. Nu mă așteptam să fie atât de multe. Pentru că am primit diverse întrebări, o să vă povestesc puțin cum a decurs toată nașterea”, a fost mesajul postat de soția lui Dani înainte de externare.

Gabriela Prisăcariu, o mămică la înălțime

Gabriela Prisăcariu a precizat faptul că a născut prin cezariană și nu a dezvăluit motivul pentru care nu a născut pe cale naturală, considerând acest subiect mult prea intim.

„Am născut vineri seară, pe 10 septembrie, la ora 22.30, prin cezariană. Nu stau acum să explic cum și de ce nu am născut natural și am ales cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos. (…) Am născut la un spital privat. Am plătit tot. Oamenii de aici sunt minunați. După ce s-a terminat operația mi-au fost puși niște ciorapi compresivi, care ajută la circulație”, a povestit Gabriela Prisăcariu.

Acum soția prezentatorului de la “Neatza cu Răzvan și Dani” se simte bine și se află într-o formă bună. Gabriela nu a pus multe kilograme în plus de-a lungul sarcinii și din acest motiv îi va fi foarte ușor să revină la silueta de odinioară.

Cine este Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu are vârsta de 28 de ani și s-a născut pe 22 noiembrie 1992 în Botoșani. Copilăria și-a petrecut-o în satul Tudora alături frații și sora ei. Frumoasa șatenă a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Ajunsă în cadrul emisiunii „Supermodels by Cătălin Botezatu”, Gabriela a fost considerată de către celelalte concurente o “scorpie”, datorită caracterului ei.

Aceasta este obsedată de curățenie, iar celorlalte fete le era extrem de greu să se acomodeze cerințelor Gabrielei. Pentru a ajunge la nivelul la care este acum, frumoasa șatenă a fost nevoită să muncească enorm.

Blondina a recunoscut de multe ori faptul că, Cătălin Botezatu a ajutat-o extrem de mult pe plan profesional și că o bună parte din succesul ei i se datorează acestuia.

Cei doi au rămas în continuare prieteni, drept urmare că aceasta încă predă la Kids Academy unde Cătălin Botezatu este acționar.

Potrivit fostului model, cei doi viitori părinți și-ar mai dori un bebeluș.

„Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, a declarat Gabriela Prisăcariu la acel moment.

Adauga un comentariu