Stiri si curiozitati

Ce înseamnă când plângi în vis. Ce trebuie să faci dacă ai pățit asta

Publicat: 02 apr. 2021
Genele unei femei care plange
Specialistii in studiul viselor au reusit sa gaseasca o semnificatie a visului in care plangi

După o noapte în care ai avut somnul tulburat din cauza unui coșmar, ajungi să te întrebi ce înseamnă când plângi în vis. Specialiștii în studiul viselor și psihanaliștii caută mereu să descopere lucruri fascinante în ceea ce privește semnificația “fanteziei”.

Cercetatorii din cadrul Universității Harvard au ajuns la concluzia că “visul reprezintă o stare de conştienţă paralelă”. De cele mai multe ori, oamenii cred că starea de veghe şi cea conştientă sunt total separate. În realitate, somnul ajută la numeroase alte funcţii organice şi mai ales visele sunt o parte importantă a bunei funcţionări a organismului nostru.

Ce înseamnă când plângi în vis

O teorie celebră, scoasă de specialiștii în studiul viselor, spune că oamenii visează exact opusul a ceea ce urmează să se întâmple. În cazul în care ai visat că plângi, o să primești o veste bună, dar neașteptată. O altă explicație ar fi aceea că urmează să ai parte de niște schimbări în viața ta ce pot deveni benefice atât pentru tine cât și pentru cei din jurul tău.

Plânsul în vis este văzut ca fericire. Atunci când în vis ești extrem de trist și plângi foarte mult, semnifică faptul că la nivel inconştient primeşti semnalul că în viaţa reală vei avea parte de evenimente plăcute care te pot lua prin suprindere şi care îţi vor aduce zâmbetul pe buze.

Dacă în vis plângi în hohote, trebuie să stil că poți avea parte de câștiguri neașteptate în viață reală. O moștenire sau un câștig la loto poate să te surpindă în orice moment. Dacă te aflii într-o situație financiară nu tocmai bună, și ai visat că plângi în hohote și ești trist, să știi că urmează să primești o mărire de salariu sau să câștigi o sumă mare de bani.

Plângi în vis – cele mai comune situații

Ce înseamnă când te visezi pe tine că plângi – e semn că vei avea parte de satisfacţii şi evenimente vesele

Ce înseamnă când visezi că plânge o fată – e rost de probleme mari financiare şi chiar de pierderi pe care nu le vei mai recupera

Ce înseamnă când visezi pe cineva plângând – înseamnă că după nişte evenimente nefericite se va instala liniştea şi fericirea

Ce înseamnă când visezi că plânge mama ta – e rost de probleme mari şi de situaţii mai greu de trecut

Ce înseamnă când visezi că plângi mocnit, în linişte – este posibil să ai parte de un eveniment plăcut în familie

Studiile au demnostrat că între vis și realitate există o conexiune foarte strânsă. Indiferent că vrei să aflii ce înseamnă când plângi în vis sau ce înseamnă când visezi că te tunzi, în realitate, lucrurile vor sta exact cum iți dorești.

În cazul în care lupți ca ceea ce semnifică visul să devină realitate, o să poți realiza. Cu toate acestea nu trebuie să iei în considerare orice explicație care ți se pare lipsită de adevăr. Viitorul tău nu îl poate controla nimeni și doar tu ești responsabil de ce urmează.
Adauga un comentariu