Stiri si curiozitati

Ce înseamnă când visezi că ești gravidă? Interpretări de vise

Publicat: 18 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce înseamnă când visezi că ești gravidă Interpretări de vise
Multe vise pot căpăta sens dacă sunt bine analizate

Oamenii de-a lungul timpului au căutat un sens pentru ceea ce visează. Acum, să vedem ce înseamnă când visezi că ești gravidă în timpul nopții.

Un vis legat de o sarcină nu are nicio legătură directă cu o sarcină propriu-zisă. De obicei, sensul în acest context este conectat la o schimbare ce urmează să apară în viața dumneavoastră, ceva ce nu a mai fost până acum. Această schimbare în viață nu este încă clară și este cumva într-o dezvoltare, uneori poate știți unde vă orientați, dar alteori această schimbare poate fi făcută inconștient.

femei care doarme
Majoritatea persoanelor își uită visele după trecerea orelor de dimineață

Atunci când o persoană visează, situațiile și deciziile luate în vis nu sunt luate ca și când am fi conștienți. Uneori acele aspecte le și ignorăm în viața de zi cu zi, iar faptul că visele ne pun în această ipostază poate părea puțin neașteptat. În viziunea unora, visele oferă un feedback a ceea ce suntem și cum ne simțim la un moment dat. Situația din vis este încadrată astfel ca o metaforă pentru ceea ce am făcut până acum și unde ar trebui să ajungem.

Ce înseamnă când visezi că ești gravidă. Înțelegerea momentului

O diferență ce poate modifica însemnătatea visului constă în stadiul de dezvoltare în care se află fătul, simbol al realizării dumneavoastră. Astfel, puteți visa ca tocmai ați făcut testul și a ieșit pozitiv, fapt ce înseamnă că doar ați aflat drumul pe care trebuie să îl mergeți. Se poate interpreta și ca un lucru ce este doar la început.

grafica femeie ce viseaza
Visele pot fi interpretate ca o metaforă pentru situația în care vă aflați

Vis în cel de-al treilea trimestru

În viziunea psihologilor acum este momentul în care misiunea sau proiectul este aproape de sfârșit. Sarcina este văzută drept o muncă dificilă, iar durerile ce sunt prezente în realitate, reflecta faptul că în viață întâmpinăm obstacole. Al treilea trimestru sugerează că nu mai este mult până când vom primi rezultatul efortului depus.

Vis în care aveți greață și bănuiți că sunteți gravidă

Se știe bine că atunci când o femeie este gravidă are parte frecvent de vărsături. Iar faptul că acestea intervin în sarcină, se poate traduce ca fiind ceva în neregulă cu drumul pe care îl urmați. Este ceva anume ce vă deranjează, poate fi un aspect sau chiar o persoană cu care ați pornit la drum. Ceea ce este sigur e că simțiți că ceva nu este în neregulă.

pictura femeie visatoare
Un vis legat de sarcină nu are legătură directă cu vreo sarcină reală

Nu trebuie ignorat acest sentiment de nesiguranță, căci adesea acest simț percepe cu exactitate situația în care vă aflați. Relațiile sociale sunt importante, iar intuiția poate să vă fie de ajutor în a le păstra pe cele benefici sau aruncarea celor care vă trag în jos.

Vis în care ai născut, dar copilul nu este de om

Asemenea vise sunt frecvente, posibil să fie ceva ce vă sperie puțin, dar nu aveți de ce. Simbolul acestui copil că nu ar fi uman, înseamnă doar că drumul pe care l-ați ales a luat sau va lua o întorsătură diferită față de care vă așteptați. Adesea poate fi interpretat ca fiind o surpriză, ceva ce nu vă așteptați, dar trebuie să vă familiarizați.

ce inseamna cand visezi ca esti gravida
Unele vise pot fi confuze

Vis în care aveți tripleți sau gemeni

Dacă vă întrebați ce înseamnă când visezi că ești gravidă și aflați că veți avea parte de gemeni sau tripleți, este un semn că lucrurile pe care le așteptați a fi normale, vor căpăta schimbări neașteptate. În cadrul copilului ce nu este uman, proiectul final este unul la care nici nu v-ați gândit, aici calea pe care o urmați ia o întorsătură neașteptată. Fiți atenți la mișcările pe care urmează să le faceți și luați mai multe posibilități în calcul.

Adauga un comentariu