Stiri si curiozitati

Ce înseamnă când visezi că prinzi pește. Interpretarea visului

Publicat: 17 mart. 2021
stiuca care este prinsa de un pescar
Tradiția populară abundă în tot felul de intrepretari în ceea ce privește peștele care apare în vise

Probabil mulți dintre voi, mai ales cei care sunt pasionați de pescuit, s-au întrebat măcar o dată ce înseamnă când visezi că prinzi pește. Ei bine, tradiția populară abundă în tot felul de intrepretari în ceea ce privește peștele care apare în vise.

În popor se spune că peștele este simbolul binelui, astfel că semnificația acestuia în vis este una de bun augur. La fel, peștele este asociat cu fertilitatea dar și cu evoluția personală, mai ales că peștii sunt niste animale care înoată fară nicio problemă în tot felul de ape, fie ele limpezi sau tulburi. Însă, partea negativă a acestui vis poate fi indicată de apariția unui pește mort în vis.

Ce înseamnă când visezi pești

Ca să poți înțelege ce înseamnă acest vis trebuie să-ți aduci aminte cât mai multe detalii. Doar așa poți interpreta visul. Peștii din vise, la fel ca broaștele din vise, sunt niste animale care trăiesc în ape, cu specificația că aceste ultime animale pot trăi si pe uscat fără probleme. Însă semnificația este cu totul diferită.

O veche tradiție spune că peștele este simbolul binelui. Excepție face doar visul cu pește mort sau cu pește scapăt din mână, din undiță sau din năvod. Acest lucru prevestește un necaz sufletesc sau o dezamăgire. Dacă cineva se va visa pescuind va avea parte de un eveniment favorabil.

Dacă visezi un pește care înoată înseamnă că ești o persoană dornică de a se cunoaște pe sine și de a-și atinge obiectivele propuse.

Dacă visezi un pește care înoată în apă limpede înseamnă că te vei îmbogăți.

Dacă visezi un pește mort înseamnă că te vei confrunta cu singurătatea, tristețea sau că vei suferi sau ai suferit deja o pierdere financiară

Dacă visezi pește prăjit înseamnă că nu ești atent la ce vrea să-ți transmită viitorul, iar dacă mănânci acest pește prăjit înseamnă că s-ar putea să te confrunți cu probleme de sănătate.

Un peste viu în vis semnifică noroc în viață.

Dacă ești femeie și visezi un pește: înseamnă că vei avea o fată.

Dacă visezi că prinzi un pește înseamnă că o persoană îți va spune un secret. De asemenea, mai poate semnifica noroc.

Dacă visezi oase de pește inseamnă că treci sau vei trece printr-o perioadă foarte stresantă în viața de zi cu zi, la serviciu sau în relația de cuplu

Dacă visezi un pește mare înseamnă bogăție și noroc. De asemenea mai poate însemna și faptul că ești bârfit.

Peștele mic din vise reprezintă o pagubă, o lipsă în ceva vei avea.

Ce înseamnă când visezi că prinzi pește

Dacă mai sus am arătat ce semnifica peștele în general, acum vom încerca să explicăm ce semnifică atunci cand te visezi că pescuiești. Iată ce mesaje iți transmite subconștientul.

Este cunoscut faptul că nu toată lume este împătimită de pescuit. Conform psihologilor, aceasta este o activitate a oamenilor care pun un accent destul de mare pe latura lor interioară, sunt conştienţi de spiritul lor şi nu se tem să se afle singuri cu ei înşişi. Este bine cunoscută liniştea şi relaxarea pe care o proclamă cei care merg des la pescuit, aşa că atunci când apare în visul tău este semn că simţi nevoia să iei o pauză şi să îţi dedici ţie câteva zile libere.  De asemenea, această activitate este legată de cunoaşterea propriului sine şi de acceptarea ta în natură şi în locul în care te afli în momentul de faţă. Dacă visezi des că pescuieşti este semn că te accepţi aşa cum eşti şi nu te temi să-ţi arăţi atât defectele cât şi calităţile.

Pescuitul mai este asociat şi cu şansele care ţi se oferă în viaţă şi cu ocaziile pe care le ai de a evolua în carieră.

De cele mai multe ori cei care pescuiesc își doresc capturi mari. Nu de puține ori pescarii se laudă că au prins un pește mare. Acest lucru arată o oportunitate rară în viaţa şi care implică și o doză de noroc destul de mare. Aşadar, visul în care pescuieşti un peşte mare poate aduce numai veşti bune şi te înştiinţează să te pregăteşti pentru o ocazie pe care nu trebuie nicicum să o ratezi. Acest lucru mai poate fi asociat și cu viermii din vise, în special dacă visezi larve.

Dacă visezi că pescuieşti cu cârlig este un semn că ai secrete faţă de cineva şi că încerci să ascunzi anumite lucrurile pe care le-ai înfăptuit în trecut.

Dacă visezi că pescuieşti cu plasa este un semn că ești avid după bogații făcute pe cât posibil foarte ușor, fară trudă și muncă. Ești dispus în viața reala să faci orice pentru a-ți rotunji câștigurile.

Dacă visezi că prinzi un peşte răpitor  înseamnă că în anturajul tău este o anumită persoană care se dă drept prietenul tău, însă lucrurile nu sunt deloc așa. Acesta este un om fals, fară scrupule iar sinceritatea îi lipsește cu desăvârșire.

Se știe că poți pescui indiferent de anotimp. Ei bine, dacă visezi că pescuiești la copca este un semn că ai depășit un capitol din viață iar în relația cu partenerul de viață totul a trecut la un alt nivel. Așadar, este un lucru bun, acest lucru arată că sunteți mai apropiati unul de altul mai mult ca niciodată iar comunicarea este excelentă.

Acum că ai aflat ce înseamnă când visezi că prinzi pește, iți va fi mult mai ușor să înțelegi ce vrea subconștientul să-ți transmită.

Adauga un comentariu