Cancan ultimă oră

Ce înseamnă când visezi că te căsătoreşti? Interpretarea viselor

Publicat: 01 mai 2020
o mireasa cu spatele
Ce înseamnă când visezi că te căsătorești

Ce înseamnă când visezi că te căsătorești? Unul dintre cele mai frecvente vise ale persoanelor este cel al căsătoriei. Este semn de bun augur sau motiv de îngrijorare acest vis? Interpretarea visului că te măriţi sau te însori poate fi făcută din mai multe puncte de vedere din care poate fi abordată interpretarea: în funcţie de culoarea rochiei de mireasă, apariţia mirelui, interpretările şi sfaturile psihologilor.

Ce înseamnă când visezi că te căsătorești

Dacă te-ai regăsit vreodată în postura de a fi mireasă în vis este timpul să te îngrijorezi, ci să acorzi mai multă atenţie lucrurilor care se vor întâmpla în viaţa ta în perioada imediat următoare. Probabilitatea ca o perioadă extrem de dificilă să urmeze este foarte mare. Pot fi evenimente mai puţin plăcute pentru tine şi persoanele dragi ţie.

Ce înseamnă culoarea rochiei de mireasă

Ce înseamnă când viseză că te căsătorești şi ţi-a apărut rochia de mireasă? Acest lucru în vis nu este semn de bun augur. Tradiţia populară românească transmite că rochia de mireasă este interpretată ca un avertisment. Totodată, și culoarea rochiei este deosebit de importantă. Dacă deja eşti căsătorită, rochia de mireasă în vis atrage certuri în căsnicie.

Rochia albă – Deşi albul înseamnă puritate şi inocentă, rochia de mireasă albă în vis simbolizează gândurile tale şi dorinţa de a deveni mireasă.

Rochia neagră – Negrul este simbolul morţii, al doliului. Dar dacă în vis apari îmbrăcată într-o rochie de mireasă neagră îţi este reflectată atitudinea incomodă vis a vis de acest subiect. Relaxarea şi adoptarea unei atitudini neutre te va ajuta pe viitor.

Rochia albastră – Albastrul în vis simbolizează faptul că vei realiza tot ce ţi-ai propus în ultimele săptămâni şi visurile tale vor deveni realitate.

Alte culori – Alte culori frecvent apărute în vis sunt galbenul ce semnifică gelozia, roşul ce denotă mândria şi verdele care simbolizează speranţe deşarte.

Ce semnificație are mirele în vis

Ce înseamnă când visezi că te căsătorești, dar soţul tău din vis apărea ca fiind un bărbat mult mai în vârstă decât tine? Acest lucru prevesteşte decesul unei persoane apropiate.

Dacă bărbatul cu care te căsătoreşti este o persoană necunoscută, acest detaliu semnifică faptul că te vei sacrifica pentru a salva o persoană dragă. Vei deveni protectoare şi vei apăra cu orice preţ.

Mirele este o persoană pe care o cunoşti. Acest lucru simbolizează că există un echilibru de invidiat în viaţa ta.

Mirele nu apare. Dacă visezi că te căsătoreşti, dar mirele nu apare în vis, acest lucru semnifică este timpul numaidecât să faci schimbări radicale în viaţa ta.

Adauga un comentariu