Prima pagină » Lifestyle » Ce înseamnă când visezi că te înșală iubitul. Trebuie sa iți faci griji din cauza acestor vise?
Ce înseamnă când visezi că te înșală iubitul. Trebuie sa iți faci griji din cauza acestor vise?

Ce înseamnă când visezi că te înșală iubitul. Trebuie sa iți faci griji din cauza acestor vise?

15 mart. 2021, 11:39,
BZI.ro, în Lifestyle

Visezi des că iubitul sau iubita ta te înșală în vis? De exemplu, când te întorci acasă îl găsești pe iubitul tău în pat, cu cel mai bun prieten. Sau, în vis, iubitul tău se sărută într-un bar cu o femeie necunoscuta. Dar ce înseamnă toate astea? Dacă visezi că te înșală iubitul poate să însemne sfârșitul relațiile?

Ce înseamnă când visezi că te înșală iubitul – explicația psihologică

Înainte să vedem ce înseamnă visul în care visezi că iubitul te înșală, ar trebuii mai întâi să explicam latura psihologică a visului. Exista mai multe motive pentru care subconștientul nostru a hotărât să ne arate un astfel de vis:

  • Un acest tip de vis nu înseamnă infidelitatea partenerului ci numai temerile voastre interioare. Iți e frica să-l pierzi și nu ai destulă încredere în el. Poate exista o persoana în viață lui pe care ești suspicioasa.
  • Relația voastră s-a răcit în ultimul timp, dar asta nu înseamnă în mod automat infidelitatea. Poate treceți printr-o etapa mai deficilă nu vorbiți despre asta. În mod inconștient subconștientul tău iți sugerează posibila destrămare a relației.
  • Iubitul tău chiar te înșela și ai multe semnale care dovedesc asta, dar când ești treaz tu nu vrei să le vezi. Preferi să închizi ochii la anumite lucruri. Odată ce adormi subconștientul tău face conexiunile și ți le prezintă sub forma de vis.

Ce înseamnă când iubitul te înșeala în vis. Explicația visului

Dacă visezi că iubitul tău te înșela cu un fosta colega de clasa cu care erai prietena, atunci ar trebuii să te ferești de zvonuri, minciuni și bârfe. Ceva se vă întâmplă în relația voastră și ar trebuii să fii atenta cum procedezi în continuare.

Dacă visezi că visezi că iubitul te înșeala cu cea mai buna prietena înseamnă că relația cu ea este nesincera. Relația dintre voi are o baza egoista.

Dacă visezi că iubitul tău îi da bani de hârtie unei prietene – aşteaptă-te la un cadou memorabil. Cadoul în sine sau prezentarea lui iți vă rămâne în memorie pentru mult timp.

Dacă în vis îi spui iubitului că știi despre infidelitatea lui atunci, așteaptă să fii curtata de un bărbat străin.

Dacă în vis iubitul și o prietena de ta iți mărturisesc că vor să se însoare, dar nu vor să strice relația cu tine, atunci acest lucru este interpretat că un nivel ridicat de încredere. Niciunul dintre voi nu dorește să piardă legăturile strânse care s-au format intre voi chiar și după ce ai fost înșelată. Dacă ești chemata că martor la nunta celor doi atunci cel mai probabil ai să fii nașa unor copil de a lor.

Dacă în ultimul timp visul în care prietenul tău te înșeală se repeta tot mai des, atunci trebuie să găsești o modalitate de a-ți condimenta relația. Planificați o evadare romantică cu iubitul. O cină la lumina lumânărilor sau o aventură distractivă poate păstra, de asemenea, romantismul în viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *