Magazin

Ce inseamna cand visezi cai. Semificatii in functie de culoare

Publicat: 03 apr. 2018
1

Daca te numeri printre cei care se intreaba ce inseamna cand visezi cai, citeste in continuare. Vei afla care sunt intelesurile si mesajele ascunse ale viselor cu cai.

Ce inseamna cand visezi cai: Generalitati
Calul aparut in vis inseamna dorinta de libertate sau poate reprezenta un tel pe care vrei sa-l implinesti. Cand visezi un cal care moare sau care zace, primesti mesajul ca urmeaza o situatie ce te va testa sau o situatie care va contribui la dezvoltarea ta personala. Daca te visezi calare pe cal, inseamna ca vei primi in grija alti oameni, pe care trebuie sa ii indrumi. Atunci cand visezi un cal bland, primesti mesajul ca trebuie sa infrunti cu curaj viitorul. Daca visezi un cal atasat de o caruta, inseamna ca vei avea taria de a trece peste situatii dificile in viata. Atunci cand visezi un cal salbatic, primesti mesajul ca ai nevoie de aventura, de actiune sau de creativitate in viata ta. Daca esti calare pe calul salbatic, inseamna ca urmeaza o perioada de satisfactie in viata ta sau ca trebuie sa fii putin mai responsabil in actiunile tale.

Daca visezi ca te musca un cal, fii atent la actiunile unei persoane care s-ar putea sa te atace sau sa te barfeasca in viata reala. Daca musca pe altcineva calul, mesajul este vei incepe un proiect nou sau vei relua un proiect mai vechi. Daca visezi balega de cal, inseamna bunastare. Cele mai vechi dictionare despre vise asociaza fecalele cu fericirea, bunastarea sau inceperea unor proiecte noi ce au legatura cu sporirea averii.  Daca visezi ca omori un cal, poate insemna ca afli vesti proaste despre situatia financiara. Daca visezi ca vorbesti cu un cal, poate insemna nevoia ta de dezvoltare personala, de descoperire a misiunii tale pe pamant. Sau poate insemna nevoia ta de a oferi afectiune.

Daca visezi ca pariezi pe un cal la curse, poate fi mesajul asumarii unui risc. Fii pregatit sa anticipezi obstacolele care iti apar in cale. Daca animalul pe care ai pariat castiga, drumul spre succes este asigurat.  Daca visezi cai care se bat, poate insemna o nevoie de aventura. Este posibil sa iti doresti schimbarea locului de munca sau sa incepi un nou proiect. Mesajul este sa te concentrezi pe ceea ce vrei sa faci.

Ce inseamna cand visezi cai: Culori

Culoarea calului pe care il visezi este foarte importanta si fiecare transmite un alt mesaj.

Calul alb aparut in vis este semn bun si poate fi mesajul ca trebuie sa-ti indrepti atentia spre spiritual.  Albul inseamna puritate, iar calul alb reprezinta simbolul unei vieti armonioase, in pace. Daca esti calare pe calul alb, inseamna ca vei depasi toate problemele. Calul alb mai poate insemna noroc la bani. Potrivit lui Freud, calul alb poate fi reprezentarea conexiunii cu ceilalti sau o dorinta sexuala in crestere.

Calul murg (maro) reprezinta schimbarea. Poate ca ai o problema din care te zbati sa iesi si numai o schimbare totala poate fi solutia. Calul murg poate fi simbolul puterii interioare pe care o ai si pe care trebuie sa o scoti la lumina. Sau poate fi simbolul libertatii la care tanjesti. Numai dandu-ti libertatea de care ai nevoie poti reusi sa faci ceea ce-ti propui. Daca esti calare pe murg, poate insemna importanta conectarii cu anumiti oameni sau poate dezvalui dorinta sexuala fata de o anumita persoana.

Calul negru inseamna ca vei avea energia pentru a face transformari importante in viata ta. Sau poate reprezenta subconstientul tau care iti transmite mesajul ca universul are rezolvari misterioase pentru problmele tale si trebuie doar sa crezi ca se poate.

Calul roib (rosu) ilustreaza o stare de nervozitate sau o dorinta sexuala in crestere. Sau mai poate fi mesajul atentionarii de a nu fi prea impulsiv sau insistent cu o anumita persoana.

Ce inseamna cand visezi cai: Tranzactii

Daca visezi ca achizitionezi un cal, inseamna ca vei avea success la bani, mai ales daca lucrezi in domeniul vanzarilor. Daca visezi ca vinzi  calul, poate insemna un conflict cu cineva.

Ce inseamna cand visezi cai: Semnificatii biblice

In textele biblice, calul alb este asociat lui Iisus Hristos sau Duhul sfant, iar calul negru este asociat cu puterea interna, cu energia necesara depasirii situatiilor dificile din viata.

Ce inseamna cand visezi cai: Interpretarea lui Carl Jung

Carl Jung spunea ca atunci cand visezi un cal primesti mesajul ca trebuie sa te concentrezi pe puterea interioara. Potrivit acestuia, calul este un semn de bine.

Ce inseamna cand visezi cai: Interpretarea lui Sigmund Freud

Sigmund Freud asociaza calul cu dorinta sexuala. Potrivit acestuia, calul reprezinta conexiunea romantica sau sexuala cu o anumita persoana.

Ce inseamna cand visezi cai: Cai alergand

Caii alergand in vis inseamna, in general, o actiune de-a ta cu privire la adevar. “Fugi” de un adevar? Incerci sa ascunzi ceva? “Fugi” de o responsabilitate? Calul fuge spre tine? Acesta este mesajul primirii unei recompense. Sau poate insemna ca ti-ai ratacit drumul, iar altcineva te ajuta sa-l regasesti. Cand visezi un cal care “evadeaza”, poate fi mesajul nevoii de evadare emotionala. Poate ca trebuie sa te eliberzi de temeri, de fricile din trecut.

Ce inseamna cand visezi cai: Cai in grajd

Caii inchisi in grajd reprezinta temerile cu privire la viitor sau constrangerile exercitate de ceilalti asupra ta. Sau poate insemna nevoia ta de libertate. De asemenea, mesajul poate fi ca te protejezi de ceilalti. Sau tu insuti iti blochezi drumul.

Adauga un comentariu