Stiri si curiozitati

Ce înseamnă când visezi căpușe. Este mai rău decât ți-ai imaginat

Publicat: 30 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce înseamnă când visezi căpușe. Este mai rău decât ți-ai imaginat
Tradiția românească spune că atunci când visezi căpuşe te paşte sărăcia sau boala

Fiecare om are tot felul de vise, unele mai dubioase decât altele. De cele mai multe ori, atunci când ne trezim vom caută semnificațiile a ceea ce am visat. Dacă se întâmplă să ai un vis dubios precum cel în care apar căpușe, probabil vei vrea să afli ce semnifică. Iată ce înseamnă când visezi căpușe.

Tradiția românească spune că atunci când visezi căpuşe te paşte sărăcia sau boala. De asemenea dacă visezi că ai omorât o căpuşă poate însemnă că te vei întâlni cu un dușman care te va scoate din sărite în perioada următoare.

Ce înseamnă când visezi căpușe

Din punct de vedere științific căpușele sau ixodidele (Ixodida) sunt un ordin de acarieni ectoparaziți ai reptilelor, păsărilor și mamiferelor, cu mod de hrănire obligatoriu hematofag și intermitent, și cu o importanță deosebită din punct de vedere medical și veterinar. Înțepătura căpușelor poate determina leziuni grave ale tegumentului, unele specii pot provoca paralizii, iar alte specii servesc ca vectori pentru diverse microorganisme transmițând tifosul, boala Lyme, febra recurentă etc. Așadar, aceste viețuitoare sunt foarte periculoase pentru sănătate. Și visul în care apare o căpușă este de asemenea unul rău, iți arata că în perioada următoare te vei îmbolnăvi.

Interpretările specialiştilor în descifrarea viselor sunt însă mult mai nuanţate, având legătură directă cu nivelul energiei fiecărei persoane. În tradiția populară, căpușele semnifica boala și sărăcia. Tot aceeași credință populară mai spune că dacă visezi căpușe pe animale, dușmanii tăi vor face tot ce este posibil să puna mâna pe ceva care își doresc de la tine.

Cei care se ocupă de descifrarea viselor susțin că visele în care vezi căpuşe înseamnă că, în realitate, ceva îţi suge energia, fie că e vorba de viaţa profesională sau de cea de familie. Dar acest lucru, la fel ca în tradiția populară, poate semnifica că te poți confrunta cu diverse probleme de sănătate de care nu știi. Așadar, nu ar fi rău dacă ai merge la un specialist în medicină să faci o consultație.

Mai multe căpușe înseamnă boală gravă

De asemenea, dacă visezi mai multe căpușe care se târăsc pe corpul tău ar putea însemna că suferi de o boală gravă de care nu ai habar. Când visezi că foarte multe căpuşe vin spre tine ar putea însemna că inamicii tăi încearcă prin orice mijloace să îţi distrugă proprietatea sau viaţa de familie. Și atunci când visezi viermi, mai ales dacă aceștia sunt în mâncare, semnifică același lucru.

Dacă visezi că cineva aruncă spre tine căpuşe sau că acestea se plimbă prin interiorul corpului tău, dar tu le omori, înseamnă că vei ieși cu bine din toate problemele pe care le ai.

Dacă cei care aruncă căpușe spre tine în vis sunt dușmanii tăi, acest lucru semnifica că te enervează comportamentul lor. Când visezi că reuşeşti să îndepărtezi căpușele semnifică faptul că te lupți pentru bunăstarea materială și spirituală a familiei tale.

Acum că ai aflat ce înseamnă când visezi căpușe, vei înțelege mult mai ușor ce vrea subconștientul să-ți transmită. De asemenea poți descoperi și ce înseamnă când visezi oi, cunoscut fiind faptul că aceste căpușe se agață foarte ușor de oaie.

Adauga un comentariu