Stiri si curiozitati

Ce înseamnă când visezi cutremur? Se anunţă schimbări majore

Publicat: 20 aug. 2020
Ce înseamnă când visezi cutremur
Ce înseamnă când visezi cutremur

Ce înseamnă când visezi cutremur, ar trebui să te sperii? În interpretarea viselor în care ţi se arată un cutremur de pământ este asociat cu schimbările majore din viaţa ta. În cazul în care ai visat un seism puternic, ar trebui să te aştepţi la schimbări mari şi bruşte în curând.

Schimbările din perioada următoare te vor forţa să îţi schimbi fie poziţia socială fie cea personală. Vor urma modificări notabile în viaţa ta precum schimbarea domiciliuliu, schimbarea atitudinii sau o modificare a conştiinţei.

Ce înseamnă când visezi cutremur

Dacă ai visat cutremur îţi poţi pune şi multe semne de întrebare cu privire la încrederea pe care o ai în sine, în forţele proprii. Este necesar să îţi ştii limitele şi punctele forte, în caz contrar orice schimbare te poate dezechilibra psihic destul de grav.

Atunci când visezi un cutremur înseamnă că nu eşti suficient de sigur pe tine. Cât de curând este nevoie să îţi rezolvi probleme înainte ca ele să te copleşească. Urmează o perioadă cu schimbări majore şi urgene, astfel. dacă nu eşti pregătit din toate punctele de vedere o să ai de suferit pe toate planurile vieţii.

Seismul prezent în vis mai are şi o simbolistică a pierderii statutului material.Dacă observi pagube majore în jurul tău după acel vis, ar trebui să îţi cauţi adăpost pentru anu ajunge într-o situaţie extrem de neplăcută ce te va afecta atât pe tine cât şi pe cei dragi din jurul tău.

Ce înseamnă când visezi cutremur? Se anunţă schimbări majore pe plan profesional

Dacă visezi că simţi un cutremur mare şi totul se dărâmă în jurul tău, clădirile colapsea

În cazul în care cutremurul prezent în vis este unul mare şi tot în jurul tău se dărâmă trebuie să te gândeşti la schimbări serioase pe plan profesional.

Acest vis ar putea însemna o retrogradare la locul de muncă, o schimbare nefavorabilă în cadrul firmei sau companiei la care eşti angajat. În alte situaţii ar mai putea să reflecte o mutare pe un alt post la fel de bun însă în alt domeniu.

Dacă visezi că simţi un cutremur puternic şi reuşeşti să îţi păstrezi echilibrul atunci o să te bucuri de stabilitate în viaţă indiferent ce te-ar aştepta sau prin ce evenimente mai neplăcute vei trece la un moment dat.

Ce înseamnă când visezi apă

Visele în care apare apa sunt destul de numeroase și aceasta datorită multitudinii de forme în care poate apărea. Astfel, pentru a putea face o corectă interpretare a mesajului, ar fi bine să vă amintiți cât mai multe detalii legate de vis. În tradiția românească se crede că apa din vis oglindeşte viaţa sufletească din conştient şi subconştient. Dacă apa visată este limpede, aceasta înseamnă o stare de armonie, care anunţă succese, fericire şi dragoste.

Însă în caz contrar, apa tulbuire din vis prevestește evenimente sufleteşti nefericite și nesiguranţă. De asemenea poate fi vorba și de principii de viaţă materialiste sau de gânduri refulate.

Lichidul vital este un simbol străvechi ce oglindeşte viaţa sufletească a conştientului şi a subconştientului.

Adauga un comentariu