Stiri si curiozitati

Ce înseamnă când visezi morții din familie. Ce spun duhovnicii despre asta

Publicat: 04 mart. 2021
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ce înseamnă când visezi morții din familie. Ce spun duhovnicii despre asta
Iata ce spun psihologii si duhovnicii despre ce inseamna cand visezi morții din familie

Ce înseamnă când visezi morții din familie, este primul gând cu care te trezești atunci când somnul ți-a fost tulburat de o amintire a persoanei dragi. Momentele petrecute alături de persoana îndrăgită te va face să te gândești dacă nu cumva a vrut să iți transmită un mesaj. Indiferent dacă este să crezi cu adevărat sau nu, orice vis are o simbolistică.

Nu de puține ori a fost întâlnit cazul în care anumite persoane au visat că morții învie, sau au avut impresia că în timpul slujbei de înmormântare, persoana decedată zâmbește. În spatele acestor închipuiri stau mereu ascunse diferite mesaje.

Ce înseamnă când visezi morții din familie, ar trebui să te îngrijorezi?

Românii sunt foarte legați de anumite superstiții sau tradiții populare. Potrivit acestora, visul în care iți apare o persoană decedată din familie, reprezintă schimbările ce urmează să aibă loc în viața ta. Indiferent că în acel vis discuți cu acea persoană sau te aflii într-un loc alături de ea, trebuie să știi că urmează să primești niște vești neașteptate care pot avea un rol major în viața ta.

Din punct de vedere psihologic, visus în care iți apar morții din familie, simbolizează durerea peste care nu poți încă să treci, lucru perfect normal. Din acest motiv poți să te simți lipsit de motivație și că lucrurile nu avansează în viața ta așa cum ai fi vrut. În acest caz persoana din vis reprezintă doar lucrurile de care nu te poți despărți pentru a lua totul de la capăt.

Caută să te aduni și încearcă să depasesti momentele de criză în care te aflii. Viața ta trebuie să meargă înainte și în mod sigur vor veni și zile în care totul iți va merge ca pe roate

Ce spun duhovnicii că înseamnă când visezi morți din familie

În interpretarea creștină este întâlnită situația în care visezi morții din familie. Potrivit duhovnicilor atunci când se întâmplă aceasta situație, sufletul celui decedat nu și-a găsit liniștea.

Pentru a îndrepta aceste lucruri trebuie dat de pomană la biserică și mers la mormânt pentru a te ruga pentru liniștea sufletului persoanei în cauza. În unele cărți se pot găsi diferite informații cu privire la ritualurie ce trebuiesc urmate pentru ca sufletul mortului să își găsească liniștea. Rugăciunea este principala cale de a comunica cu Dumnezeu și de a ne ruga pentru persoana dragă care s-a stins din viață.

O astfel de rugăciune este rugăciunea pentru cei adormiți pentru bunul sfârșit al vieții.

”Doamne, Iisuse Hristoase, Cel ce vrei ca toți oamenii să se mân­tu­iască și nimeni să nu piară și Căruia totdea­una cu nădejde de îndurare ne rugăm, Cel ce Însuți cu glasul Tău cel dumnezeiesc ai zis: „Orice veți cere de la Tatăl în numele Meu, va fi vouă”, cu inimă umilită și cu la­crimi fierbinți căzând înaintea Ta, mă rog ca, și pentru numele Tău cel sfânt, în ceasul sfârșitului vieții mele să-mi dai minte întreagă, cunoștință adevărată, mustrare cugetului pentru păcatele vieții mele, cu care Te-am mâniat, și dă­ru­iește-mi Dumnezeule credință, nădejde și iubire neschimbată, că astfel cu inima curată să pot grăi către Tine, Doamne: „În mâi­nile Tale îmi dau sufletul”, Cel ce ești binecuvântat în veci. Amin.”

Nu trebuie să te îngrijorezi, sau să te întrebi ce înseamnă când visezi morții din familie după o pierdere recentă. Amintește-ți faptul că pomenirea celor dragi arată faptul că încă îi iubim și ne amintim de ei.

Comentarii
  • Ce înseamnă cînd visezi sora care a murit că avenit la mine in visa să îmi spune că vrea să coase o rochie??

Adauga un comentariu