Lifestyle

Ce înseamnă când visezi o pădure. Semnificația visului

Publicat: 02 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce înseamnă când visezi o pădure. Semnificația visului
Ce înseamnă când visezi pădure

Un vis despre o pădure trebuie întotdeauna interpretat în context: luând în considerare toate detaliile, acțiunile și senzațiilor visătorului. O pădure deasă din care nu poți să scapi poate simboliza o fundătură în viață, ghinion sau o pierdere a cuiva sau ceva. Pe de altă parte, un peisaj plăcut de pădure cu cântec de păsări și lumina soarelui care pătrunde prin coroană copacilor este un vis de noroc și profit.

Ce înseamnă când visezi pădure

O pădure întunecată este asociată cu incertitudine și probleme nerezolvate. Pădurea când este rară, reprezintă o descoperire în afaceri, claritate în viziunea obiectivelor . Deasă – îngrijorări sau în privință banilor. A vedea ursul într-o pădure în vis înseamnă în viitorul apropiat ai să supraviețuiești unui incendiu sau unei serii de probleme minore.

O pădure magică promite împlinirea viselor vechi. Deoarece copacii sunt un simbol al energiei vieții, acordați atenție coroanei lor. Dacă în vis frunzișul era tânăr și verde, așteptați succesul în toate eforturile. Un vis în care apare o pădure moartă și uscată este un vestitor al bolilor și al depresiei. Frunzele căzute reprezintă dezamăgirea, anxietate, pierderi monetare, schimbări rapide nefavorabile.

Dacă în vis vezi o pădure aurie de toamnă, ar trebuii să faci un bilanț în viață. Dacă la vederea unei păduri cu zăpadă ai un sentiment de anxietate, în realitate te așteptă vremuri grele. Dar dacă la vederea pădurii cu zăpadă ai fost cuprins de un sentiment de bucurie, în realitate visătorul vă găsit armonia spirituala.

Ce făceai în pădure în vis?

Dacă în vis mergeai printr-o pădure pentru o femeie înseamnă că te îndrăgosti, pentru un bărbat – o întâlnire romantică. Dacă într-un vis admiri frumusețile pădurii, lucruri bune urmează să se întâmple. Dacă te-ai pierdut într-o pădure așteptate la certuri în familie, eșecuri la serviciu, dificultăți financiare. Dacă culegi ciuperci sau fructe de pădure, în viitorul apropiat ai putea unele aventuri amoroase.

Dacă într-un vis tai copacii dintr-o pădure, în realitate vei triumfa asupra dușmanilor tăi. Pentru un om sărac, un astfel de vis prezice și prosperitatea, pentru un om bogat – probleme de imagine.

Fuga prin pădure este o reflectare a temerilor pe care le fața de lumea exterioare. Intuiția și încrederea în sine vă vor ajuta să faceți față fricii.

Ce înseamnă când visezi pădure– detalii legate de copaci

Dacă într-un vis pădurea era departe, așteaptă-te la o  vreme rece severă în iarna următoare.  Un vis în care te plimbi de-a lungul unei poieni înseamnă că în curând vei fi angajat în activități plăcute. Cu toate acestea, nu veți realiza ceva special în acest domeniu. Zgomotul pădurii simbolizează o ceartă.

Un incendiu de pădure reprezintă evenimente fatidice, după care viața ta se vă schimba în bine. Dacă copacii sunt învăluiți în fum, în realitate suferiți de prejudecăți și iluzii. Ceața din pădure poate indica, de asemenea, prezența conștiinței voastre în captivitatea iluziilor. Un vis cu o casă în pădure este interpretat ambiguu. Dacă clădirea arată bine, iar copacii înalți cresc în jurul ei, atunci ești înconjurat de prieteni loiali. O casă dărăpănată în pustie este un semn că este timpul să vă odihniți și să vă îngrijiți sănătatea.

Un izvor cu apă limpede găsit într-o pădure, reprezintă noroc și inspirație creativă. Ai văzut pești în el? Așteptați noutăți de la cineva. Apariția animalelor sălbatice într-un vis avertizează despre o ceartă iminentă cu o persoană dragă din cauza comportamentului său imparțial. Dacă ați fugit de un animal din pădure, pregătiți-vă pentru o cearta cu cineva apropiat.

 

 

Tags:
Adauga un comentariu