Prima pagină » Lifestyle » Ce înseamnă când visezi persoana pe care o placi
Ce înseamnă când visezi persoana pe care o placi

Ce înseamnă când visezi persoana pe care o placi

09 mart. 2021, 13:50,
BZI.ro, în Lifestyle

Dacă visezi persoana care iți place, nu înseamnă totdeauna iubire sau pasiune. Totul depinde în ce context ai visat persoana pe care o placi. Marea majoritate a lumii asociază apariția în vis a persoanei pe care o placi înseamnă automat că ești desinat să fiți împreună. Defapt apariția acestei persoane într-un vis este un semn al sortii.

De fapt, apariția persoanei care iți place într-un vis poate însemnă cu totul altceva, poate să fie un avertisment că nu este cine pretinde să fie, exista un dubiu în privință ei la nivelul conștiinței care se manifesta sub forma unui vis. Nu te arunca în brațele cuiva doar pentru că ai visat-o.

Făcând confuzie intre pasiunea și sentimentul de pericol care vine de la o persoana cu o moralitate dubioasa este o greșeala obișnuită a tinerilor. Poate că aceasta este secretul atractivitatii ciudate a „băieților rai”. Fiți atenți când visați o persoana plăcuta și la ce poate să înseamne asta.

De ce apare în vis o persoana pe care o placi

Persoana pe care o placi apare de obicei în vis deoarece te gândești destul de des la ea în mod natural. S-ar putea să vă întrebați daca acest lucru că să puteți face un pas în relația voastră.

Este important să ne amintim dacă în vis când am văzut persoana v-a fost frica de ea sau vă așteptați la o acțiune neașteptată. Daca s-a întâmplat asta în vis atunci este mai bine să continuați cu grija în relația voastră. Să amânați deciziile importante cu privire la voi pentru un timp mai lung. Daca partenerul începe să se grăbească, să te preseze sau să treacă la amenințării atunci trebuie să te consideri norocoasa că s-a întâmplat acum și nu după mai mulți de căsnicie.

Dacă persoana din visele tale, filtrează cu alta fata pentru a te provoca atunci înseamnă că nu vrea o relație cu tine ci vrea să te folosească. Daca este nevoie, el te poate înlocui cu ușurință cu altcineva. Într-un situație dificila în relație, nu te poți baza pe el.

Dacă visezi persoana din vis iți da bani înseamnă că subconștientul tău simte că îi este dator. Nu este obligat că datoria să fie de natura financiara.

Cand visezi că te plimbi cu el printr-un parc sau pe lângă un rău – te interesează persoana lui, îl găsești interesant că prieten. Un astfel de vis arata că ai vrea să-l cunoști mai bine că persoana.

Dacă persoana care iți place apare doar că o umbra evaziva în visul tău, iți evita atenția și nu este pregătit de o relație serioasa.

Dacă persoanei din vis îi cade o măsea înseamnă că nu e foarte confortabil în prezenta ta.

Visele erotice arată atracție sexuală. Din păcate, atracția erotică nu prea are legătură cu construirea unor relații pe termen lung.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *