Stiri si curiozitati

Ce înseamnă când visezi poliție: Semnale de alarmă pentru acțiunile viitoare!

Publicat: 12 apr. 2021
polițiști cu spatele
Când visezi poliție poate fi un semn că faci ceea ce trebuie

Visele sunt, în general, procese psihice care se desfăşoară în timpul somnului și au un character cel mai des fantastic sau fără vreo noimă. Poliția semnifică în sine putere, organizare și control, dar ce înseamnă când visezi poliție?

Visele ne dau de obicei indicii despre întâmplări din trecut, când am accționat poate nu așa cum ne-am fi dorit sau reprezintă ipoteze ale unor întâmplări viitoare, determinate de faptele noastre din prezent.

Visele nu reprezintă altceva decât niște scenarii ale gândurilor noastre dominante.

Atunci când visezi poliție poate fi un semn că ceea ce faci sau intenționeză să faci nu este tocmai varianta cea mai bună și ar să-ți revizuiești comportamentul. Poate fi un semn că intenționezi să te abați de la calea cea dreaptă și asta ar putea avea repercusiuni în viața ta de zi cu zi.

Să visezi poliție poate avea legătură și cu felul tău neglijent de a fi, un semn că ar trebui să ai mai multă grijă la felul în care te comporți și îți îndeplinești îndatoririle, fie cele familiale, fie de la locul de muncă și că ar trebui să dai dovadă de mai multă responsabilitate.

Ce înseamnă când visezi poliție: Atenție la problemele ce vin!

Când visezi poliție nu trebuie neapărat să aibă legătură cu această profesie, ci cu ideea de autoritate punitivă, ce ar putea interveni în cazul în care ceea ce ai făcut sau urmează să faci nu este în totalitate legal sau corect. De asemenea poate fi o atenționare în legătură cu unele problem pe care urmează să le ai și că ar trebui să fii mai vigilant în tot ceea ce faci.

O altă interpretare a acestui vis ar putea fi legat, mai ales în cazul persoanelor foarte corecte sau perfecționiste, de faptul că nu sunt întru totul de accord cu modul în care au procedat în legătură cu o anumită stare de fapt sau cu anxietatea dată de faptul că urmează să facă ceva ce nu corespunde cu valorile sale morale.

Ce înseamnă dacă visezi mai mulți polițiști

În cazul în care în vis îți apar mai mulți polițiști, atunci înseamnă că urmează să întâmpini niște problem în viitorul apropiat, însă acestea nu vor fi dificil de trecut și că ai nevoie doar de mai multă atenție sau precauție în ceea ce întreprinzi.

În cazul în care ești înconjurat de mai mulți polițiști, înseamnă că problemele pe care urmează să le ai n usunt chiar simple și că vei avea nevoie de ajutorul unor apropiați pentru a le depăși. Mai mult, problemele ar putea fi cauzate de personae din anturajul tău și ar trebui să acorzi mai mare atenție cercuului lărgit de prieteni pentru că toți îți vor binele. Trebuie să ai încredere doar în cei care demonstrează că merită atenția ta.

Dacă visezi o mașină de poliție

Când în vis îți apare o mașină de poliție, înseamnă că mesajul transmis are legătură cu conduita pe care urmează să o ai în viitor, cu calea ce urmează să o urmezi. Poate fi și un avertisment legat de faptul că deciziile pe care urmează să le iei trebuie să fie clare și corecte, alegând doar calea pe care o cunoști și care cu siguranță te va duce la un rezultat bun.

Visul în care apare o mașină de poliție arată că trebuie să-ți revizuiești direcția pe care o urmezi în viață. Trebuie să ai în vedere faptul că este mai bine să te gândești de mai multe ori înainte de a acționa. Că impulsivitatea nu poate decât să-ți facă rău și că vei putea regret o faptă sau o vorbă spusă la nervi.

Când ești abordat de poliție

Atunci când visezi că te aborează un polițist denotă nevoia ta de a trăia după reguli, dea fi un om corect și că îți place să respecți și să se respecte disciplina.

Acest vis poate transmite și faptul că este greu să deții controlul asupra tuturor situațiilor din jurul tău. Este un avertisment că nu-i poți controla pe toți și că și cele mai aproape persoane au liberal arbitru.

În cazul în care cel abordat de poliție este o altă persoană, atunci urmează o situație incomodă în care este o acțiune necesară pentru a menține ordinea și pacea. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să te temi atunci când vezi că cineva este evaluat și judecat în cadrul mediului tău profesional.

Dacă visezi că ești reținut de poliție

Dacă visezi că te reține poliția, înseamnă un semnal de alarmă tras de subconștientul tău în legătură cu un pericol viitor și căruia trebuie să-i acorzi atenție.

Trebuie să ții cont de faptul că subconștientul tău te avertizează să fii precaut mai ales atunci când mergi singur pe stradă. Pericolul poate să apară fie că ești în tmpul sau, fie noaptea și indifferent de locul unde ești.

Adauga un comentariu