Actualitate

Ce lovitură pentru Acces Direct! Leo de la Strehaia, tot mai aproape de a semna contractul cu Vulpița

Publicat: 31 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce lovitură pentru Acces Direct Leo de la Strehaia tot mai aproape de a semna contractul cu Vulpița

“Prințul Țiganilor” este tot mai aproape de momentul în care va contractul care îi va rotunji sumele din conturi! Cel cu Vulpița și Viorel, desigur! Recent, Leo de la Strehaia a făcut publică o filmare în care apare alături de prima lui soție, Anca, și au făcut dezvăluiri despre celebrul cuplu de la “Acces Direct”.

Controversatul afacerist le-a propus Vulpiței și soțului ei, Viorel Stegaru, să vină la el, la palat, și să filmeze timp de două luni pentru canalul său de YouTube. Suma pe care a pus-o în joc este: 1 miliard de lei! În cel mai nou episod de vlog, urcat pe cea mai mare platformă video din întreaga lume, Leo de la Strehaia, prima lui soție, Anca, și mama lui vorbesc despre acest subiect “fierbinte” din showbizul mioritic. Mai mult, “Prințul Țiganilor” l-a sfătuit pe Viorel Stegaru să încerce să o descopere pe Anca de la Strehaia… să vadă cum s-ar înțelege, iar aceasta din urmă nu a fost deloc deranjată de aceste afirmații.

“Să vină Viorel, îl aștept aici, la Strehaia. (…) Să ne cunoaștem, dar nu vorbesc de relație, acum. (…).

E un om cuminte, îmi pare rău de el. Ea își bate joc de el Vulpița! Prea se coțăie pe acolo, iar el vede și nu spune nimic. E om bun. (…) Să vină aici, îl aștept cu brațele deschise. Am casa mare, are unde să doarmă, are ce să mănânce, doarme aici la mine”, a spus zâmbind Anca de la Strehaia în clipul de mai jos pe care îl puteți viziona.

Mama lui Leo de la Strehaia susține că Anca de la Strehaia l-a cunoscut deja pe Viorel Stegaru, soțul Vulpiței.

“Eu aud tot… Am auzit că Viorel al Vulpiței deja vorbește cu Anca… E frumos așa ceva? Cică a și fost deja, într-o zi, la București, Anca a zis că se duce la control la silicoane, dar ea s-a întâlnit cu el. A stat cu el în București, a vorbit cu el…”, a declarat Patroana, mama lui Leo de la Strehaia.

Adauga un comentariu