Stiri si curiozitati

Ce masini conduce Stefan Mandachi, afaceristul din Suceava care a construit un metru de autostrada! Piesa de rezistenta este la Dubai

Publicat: 07 mart. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce masini conduce Stefan Mandachi afaceristul din Suceava care a construit un metru de autostrada Piesa de rezistenta este la Dubai
3

Stefan Mandachi, un om de afaceri din Suceava, a uimit Romania! Suparat pe lipsa de initiativa a autoritatilor si dezinteresul fata de constructia autostrazilor, acesta a construit un metru de autostrada, intre Putna si Voronet. Ce masina conduce insa afaceristul de 33 de ani?

Stefan Mandachi,  detinator al unui lant de fast food-uri cunoscut in Romania cu peste 850 de angajati si o cifra de afaceri de de 27.6 milioane euro, a platit 4.500 de euro, pentru contruirea bucatii simbolice de autostrada.

Masinile pe care le conduce Stefan Mandachi

Cu o avere impresionanta, Stefan Mandachi isi permite sa-si adaude la colectie aproape orice masina care-I face cu ochiul. Si nu a negat ca-I plac caii putere, din moment ce a postat de mai multe ori fotografii cu ”bolizii” lui.

Cele mai scumpe sunt un SUV Mercedes, pe care o conduce in Romania, dar la Dubai scoate din garaj un superb Lamborghini!

Adauga un comentariu