Cancan ultimă oră

Ce pensie avea Benone Sinulescu. Soția regretatului artist: „Cu acești bani a trăit în ultimii ani”

Publicat: 28 nov. 2021
colaj alb-negru cu Benone Sinulescu și soția lui
Benone Sinulescu a murit joi,18 noiembrie 2021, din cauza unei pneumonii de aspirație

Elena, soția lui Benone Sinulescu a dezvăluit public suma pe care regretatul cântăreț de muzică populară o lua de la stat în ultimii ani de viață.

Benone Sinulescu locuia în ultima perioadă la țară, în comuna Bârzava, Arad. După moartea acestuia, Elena a dezăluit suma cu care artistul se întreținea.

„Benone avea o pensie de 2.700 de lei, la care se adăuga o indemnizație de merit, mult mai mare ca pensie, în valoare de 6000 de lei. Indemnizație de merit au avut mulți alți artiști din țară, nu doar el. Cu acești bani a trăit în ultimii ani!”, a declarat partenera de viață a cântărețului.

Benone Sinulescu a decedat pe data de 18 noiembrie 2021. Moartea artistului a fost provocată de o pneumonie. De asemenea, acesta se confrunta cu mai multe probleme de sănătate.

Benone Sinulescu a decis să-și facă testamentul încă din anul 2014, atunci când i-a lăsat toată averea soției sale.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor. În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat.

Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, spunea cu ani în urmă Benone Sinulescu pentru un ziar bucureștean care nu mai există în prezent.

Comentarii
  • Imi vine sa plang, sincer…Oare cum s-a descurcat cu acesti bani? Dar despre banutii stransi de la petrecerile unde a cantat fara sa plateasca impozit la stat nu spuneti nimic? Si sunt cateva sute de mii de euro….Proprietati, nimic, nimic? Sau a trait in casa parinteasca, mostenita de la mama, o femeie in varsta, batrana si suferinda….

Adauga un comentariu