Cancan ultimă oră

Ce pensie încasează Maria Ciobanu după zeci de ani de cântat

Publicat: 03 dec. 2020
Maria Ciobanu și Ionuț Dolănescu

Maria Ciobanu este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Aceasta s-a retras de pe scenă, iar acum trăiește din pensia pe care o primește. Dar ce sumă îi este oferită, de fapt, acesteia?

Ce pensie are Maria Ciobanu, după o viaţă pe scenă

Maria Ciobanu a părăsit scena, dar şi România. Aceasta trăieşte de ani buni în Statele Unite ale Americii, mai precis în Los Angeles. Aceasta are şi cetăţenie americană, aşa că primeşte pensie şi din partea statului american. Aceasta este în valoare de 1.000 de dolari pe lună.

În schimb, pensia pe care o primeşte Maria Ciobanu de a statul român, după o viaţă pe scenă, este de 1.200 de lei.

„Am ieşit la pensie de o lună şi după 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?!”, a spus Maria Ciobanu.

Totuşi, chiar dacă locuieşte cu soţul său în America de ani buni, Maria Ciobanu spune că vrea să fie înmormântată în ţara natală, în România.

„Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, mărturisea Maria Ciobanu.

Maria Ciobanu, nefericită în iubire

Maria Ciobanu şi-a găsit acum fericirea şi este stabilită în America alături de partenerul său, care este nimeni altul decât fostul soț al Ilenei Sărăroiu. Aceasta este ce-a de-a patra căsătorie a sa, iar dintre ele cea mai faimoasă este cea cu Ion Dolănescu.

“Îmi amintesc că prin 1968 spre 1969 Dolănescu îmi făcea curte. Dar eu eram măritată, o aveam pe Camelia, care avea doi anişori… Nu-l băgam în seamă, dar îmi plăcea cum cântă. În acea perioadă lansase câteva cântece frumoase, precum: „Nu sunt bolovani pe drum”. Îmi plăcea cum cântă, dar, de ce să nu recunosc, nu-mi plăcea ca bărbat”, povestea Maria Ciobanu.

Motivul despărțirii de al doilea soț a fost gelozia.

De ce nu au vorbit Maria Ciobanu și fiul ei timp de 25 de ani

„Pe atunci nu mă împăcam bine cu soţul meu, tatăl Cameliei, cel de-al doilea soţ. M-am despărţit de tatăl Leontinei care se purta foarte urât cu mine, Dumnezeu să-l odihnească, apoi, m-am căsătorit cu tatăl Cameliei, şi mi-am dat seama că acesta era foarte gelos. Mergeam la recepţii de gradul zero, la familia Ceauşescu, unde se înmânau invitaţii nominale. Nu puteam să lipsesc şi nu puteam să mergem împreună. Iar el era extrem de gelos!”, adăuga ea.

Totuși, după 4 ani de relație cu Ion Dolănescu, ei s-au despărțit, iar copilul, Ionuț dolănescu a rămas în grija tatălui, care nu o lăsa pe Maria Ciobanu să își vadă fiul.

Comentarii
  • Băbăciunio nu vrei tu să îți ei bucuriile înapoi ? să ne lași fără bucuriile tale ,pensia este egal contribuție . Cât ai dat impozit de unde atâtea averi case bani în conturi sunteți săraci dar după ce crăpați se omoară progeniturile după averi . Hai Sictir !!!

Adauga un comentariu