National

Ce probleme are Florin Salam cu interlopii! Iată ce spune manelistul

Publicat: 07 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce probleme are Florin Salam cu interlopii Iată ce spune manelistul
Florin Salam la înmormântarea lui Emi Pian

Florin Salam este unul dintre cei mai celebri cântăreți de manele, dar și unul dintre artiștii cel mai bine plătiți, care câștigă sume colosale în urma unei cântări. Deși a reușit să-și facă un nume mare în țară, manelistul are mari probleme cu interlopii, care nu îi dau pace. Este cunoscută problema lui Salam cu clanul Duduianu, însă nimeni nu s-ar fi așteptat că s-a ajuns la astfel de lucruri. După ce sora lui a făcut o serie de declarații uluitoare, Florin a fost chemat la audieri, unde a vorbit despre toată umilința pe care a încasat-o de la duduieni.

Florin Salam, declarații uluitoare! Interlopii nu îi dau pace

Florin Salam se află într-un conflict continuu cu interlopii. De curând, sora acestuia a vorbit public despre faptul că aceștia, respectiv cei din clanul Duduianu, nu îi dau pace și, din cauza lor, celebrul manelist nu poate duce o viață normală.

Sora celebrului interpret de muzică lăutărească a povestit, în fața polițiștilor, o serie de detalii incredibile despre modul în care fratele ei era terorizat de liderii clanului Duduianu. Aceasta a explicat că Salam nu știa, la momentul respectiv, că ea a făcut publice acele declarații, însă, cu riscu de a-și supăra fratele, a decis să dea lucrurile pe față.

Maria Petrache a mărturisit că fratele ei nu are liniște, este urmărit peste tot de membrii clanului Duduianu, care sunt pregătiți în orice moment să îi aplice o corecție lui Florin Salam. În plus, și soțul femeii, impresarul artistului, ar fi fost amenințat și hărțuit de aceleași persoane.

După mărturiile surorii sale, Salam a fost chemat la audieri, unde a vorbit despre ceea ce i se întâmplă. Astfel, el cere pedepsirea fraților Anaser și Aramis Duduianu, fiii legendarului Cristofor, care nu i-ar da pace de ceva vreme. El a mărturisit că a pierdut sume colosale din cauza acestora, care l-au obligat să le cânte gratis. În plus, de multe ori i-au schimbat cântările deja programate, astfel încât să poată fi prezent la petrecerile lor, unde era umilit.

„Cred că am fost la cel puțin 10-15 cântări pentru ei, unde nu am luat niciun ban, deși în mod normal tariful meu ar fi fost pentru aceste cântări 100.000 – 150.000 de euro.”, a spus Florin Salam în fața anchetatorilor.

Adauga un comentariu