International

Ce produs folosește zilnic Kate Middleton pentru față. Este accesibil oricui

Publicat: 31 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce produs folosește zilnic Kate Middleton pentru față. Este accesibil oricui
Kate Middleton este admirată pentru stilul vestimentar inconfundabil, dar și pentru naturalețea sa

Kate Middleton este admirată pentru stilul vestimentar inconfundabil, dar și pentru naturalețea sa. Este mereu în centrul atenției, dar nu îi place să epateze, ba dimpotrivă. Cel puțin la nivel de make-up folosește foarte puține produse și deși are acces la orice tip de tratament facial, alege să-și îngrijească tenul cu produse accesibile oricui.

Ce produs folosește ducesa de Cambridge pentru ten

Soția prințului William apelează la un produs ieftin pentru a-și îngriji tenul. Este vorba despre un ulei care se găsește în toate magazinele naturiste și are un preț accesibil oricui. Produsul preferat de Kate Middleton este uleiul de măceșe, cunoscut pentru beneficiile sale asupra pielii.

Bogat în antioxidanţi, vitamina A şi acizi graşi, uleiul de măceşe menţine tinereţea tenului, prevenind apariţia ridurilor. Acesta conține cantități mari de vitamina A și vitamina C, dar și de acizi grasi esențiali precum acidul oleic, acidul linolenic și acidul palmitic.
Uleiul de măceșe hidratează pielea, previne secreția sebumului în exces, oferă luminozitate tenului și are proprietăți anti-îmbătrânire.

Ei bine, acesta este produsul minune pe care ducesa de Cambridge îl folosește cu regularitate și care o ajută să aibă un ten frumos, luminos și lipsit de imperfecțiuni.

Dorința lui Kate Middleton din studenție

Un cunoscut al ducesei de Cambridge a dezvăluit pentru presa britanică ce dorință avea Kate Middleton în anii studenției. Se pare că aceasta nu voia să devină celebră, ba dimpotrivă, să aibă o casă undeva la țară, cu o familie numeroasă și câini.

Ea nu știa atunci că în doar câțiva ani îl va cunoaște pe fiul cel mare al prințesei Diana și va deveni ducesă de Cambridge. De atunci viața ei s-a schimbat complet, nimic nu a mai fost ca înainte, dar Kate s-a adaptat foarte bine tuturor schimbărilor.

Totuși, într-un fel sau altul, dorințele ei s-au îndeplinit pentru că acum ducesa este soție și mamă a trei copii, iar peste toate are și o casă la țară, așa cum visa în anii studenției.

Toate amănuntele despre Theo Rose

Adauga un comentariu