Actualitate

Ce reacție a avut Ionel Dancă, după ce s-au raportat cazurile Covid-19

Publicat: 13 nov. 2020
Ionel Dancă, declarație de presă
Ionel Dancă, şeful Cancelariei prim-ministrului

Ionel Dancă, șeful Cancelariei prim-ministrului, a anunțat că România a evitat recesiunea și a revenit la creștere economică. El susține că revenirea economică a fost posibilă datorită măsurilor rapide și eficiente ale Guvernului Orban. În trimestrul al treilea economia a crescut cu 5,6%.

Ionel Dancă, șeful Cancelariei prim-ministrului, a anunțat pe Facebook că economia României a crescut în trimestrul al treilea în raport cu cel de al doilea trimestru. El susține că datorită măsurilor luate de Guvern, economia a crescut cu 5,6 procente.

„O veste foarte bună pentru economie, așa cum ne așteptam. Pentru că am făcut ceea ce trebuie în acest an, în condiții de criză fără precedent în toată lumea. România a evitat recesiunea și a revenit la creștere economică cu un avans de 5,6% în trimestrul trei fața trimestrul doi. Acestea sunt datele statistice care confirmă că Guvernul liberal a reacționat rapid și eficient și a administrat bine economia în cea mai grea perioadă de criză din ultimii 30 de ani.

Ionel Dancă mai spune că pericolul pentru economie nu a trecut atât din cauza crizei, cât și a politicienilor.

„În continuare, pericolul nu a trecut. Principalul pericol pentru revenirea economică rămâne majoritatea toxică PSD din Parlament care poate arunca în aer toate eforturile noastre de consolidare economică. România poate continua revenirea la creștere economică doar dacă PSD este împiedicat sa mai ia decizii anti-economice în Parlament. Conditia esențială pentru o revenire la creștere economică pe termen lung este România fără PSD”, a precizat Ionel Dancă.

Conform datelor oficiale, economia României a înregistrat în trimestrul trei al anului o scădere de 6% faţă de perioada similară din 2019. Totuși, economia a crescut cu 5,6% faţă de al doilea trimestru.

Comentarii
  • Dobitocul asta ilustreaza perfect nesimțirea, aroganta și impotenta liberala! Pentru cei care au intenția sa le dea credit:NU VA LĂSAȚI PROSTIȚI de propaganda desantata condusa de Klaus Istetul și de cei care îl sprijină!!!

  • Da romănica a evitat o creștere de bale pe la tembelevizoarele acoperite —-pe care le emană bețivi lui orb-covizi mei—–oare ei nu-și dau seama că populimea îș dă seama că sînt mințiți

  • lasa lasa ca si latrina 3 la care va curg balele seara de seara nu-i mai breza,decat o conducere psd-ist(feresca D-zeu)mai bine una de dreapta condusa de liberali Amin

Adauga un comentariu