Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ce rochii te avantajează dacă ai burtă. Cum să maschezi inteligent kilogramele în plus

Ce rochii te avantajează dacă ai burtă. Cum să maschezi inteligent kilogramele în plus

05 mai 2022, 12:28,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Pentru a arăta irezistibil la orice eveniment este bine să știi ce rochii te avantajează dacă ai burtă. Indiferent cât de mult se vorbește despre faptul că principalul lucru este frumusețea spirituală, dar fiecare femeie se simte încrezătoare doar atunci când arată irezistibil. Dacă silueta este imperfectă, există o burtă mică, atunci acest defect poate fi ascuns prin alegerea rochiei potrivite.

De fapt, ascunderea câțiva centimetri în plus sub haine nu este atât de dificilă dacă situația nu este încă atât de critică. O burtă mare nu împodobește deloc o femeie, decât dacă se pregătește să devină mamă. Nu mai puține probleme pot fi furnizate de excesul de grăsime pe părțile laterale. Hainele trebuie alese cu mai multă atenție decât persoanele slabe și nu orice stil care îți place va arăta bine. Designerii oferă atât de multe modele pentru oameni cu kilograme în plus încât există întotdeauna posibilitatea de a găsi ceva potrivit pentru tine, deci nestandard.

o femeie cu burta afara imbracata intr-o rochie supradimensionata

O rochie care seamănă cu o figură geometrică trapezoidală se va potrivi pentru sărbători, viața de zi cu zi și pentru birou

Ce rochii te avantajează dacă ai burtă. Cele mai practice modele

Milioane de femei i-au mulțumit mental creatorului rochiei A-line pentru faptul că un astfel de stil permite oricărei femei să se simtă mai încrezătoare. Expandându-se ușor în partea de jos, ascunde perfect defectele siluetei, o burtă bombată și părțile late. Stilul laconic este potrivit pentru femeile cu forma siluetei de măr sau pară.

O rochie care seamănă cu o figură geometrică trapezoidală se va potrivi pentru sărbători, viața de zi cu zi și pentru birou. Cel mai adesea are o lungime până la genunchi, dar datorită liniei de jos libere, nu pare prea scurtă pentru femeile plinuțe. Se caracterizează și prin decor discret, un minim de detalii inutile. Asortează-l cu un lanț cu pandantiv sau un colier pentru a face aspectul și mai elegant.

o femeie cu burta afara imbracata intr-o rochie supradimensionata

Milioane de femei i-au mulțumit mental creatorului rochiei A-line pentru faptul că un astfel de stil permite oricărei femei să se simtă mai încrezătoare

Designerii moderni experimentează modificând ușor stilul unei rochii trapez. Tăie ușor marginile, adăugă dungi dintr-o țesătură contrastantă și folosesc o curea. Ca urmare, se obțin stiluri interesante, care doar de la distanță seamănă cu un trapez laconic. Ținutele se extind lin spre jos, asemănând cu litera A. Cele originale din modelul trapez se numesc rochii în linie A, care ascund perfect și burta proeminentă.

Stilul supradimensionat și rochia tip cămașă. Cum să porți aceste tipuri de rochii

O rochie extrem de potrivită pentru a ascunde burta are guler și un rând de nasturi, ca o cămașă. Acest stil la modă merită cu siguranță cumpărat, indiferent dacă ai o burtă mică sau nu. Rochia cămașă are o potrivire lejeră. Această poate fi combinată cu haine de diferite stiluri. Stilurile alungite vor ascunde șoldurile plinuțe, mai ales dacă purtați blugi sau pantaloni de culoare închisă. Iar dacă ai picioare zvelte, poți purta un stil scurt, ca o rochie.

femeie cu burta imbracata intr-o rochie stransa pe corp

Nu mai puține probleme pot fi furnizate de excesul de grăsime pe părțile laterale

Stilul supradimensionat este întruchipat în aproape toate lucrurile moderne, de la puloverele obișnuite până la pantaloni. O rochie supradimensionată este o altă variantă modernă care este îndrăgită atât de fetele tinere, cât și de doamnele mai în vârstă. O astfel de imagine oferă confort, libertate de mișcare, precum și iluzia armoniei, deoarece maschează perfect defectele figurii. Poate face față acestei sarcini chiar mai bine decât alte stiluri de rochii și este foarte ușor să ascunzi burta în ea. O rochie mai bună pentru o burtă mare este greu de găsit.

Atunci când te întrebi ce rochii te avantajează dacă ai burtă, este bine să știi că o croială non-standard a taliei este capabilă să mascheze centimetri în plus pe burtă și să sublinieze sânii frumoși, reprezentând o siluetă aproape ideală. Dar numai dacă linia de tăiere nu se înfige prea mult în corp, iar fusta coboară liber în jos.

femeie cu burta in rochie florala cu o poseta in mana

O burtă mare nu împodobește deloc o femeie, decât dacă se pregătește să devină mamă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *