Cancan

Ce s-a întâmplat cu Măriuca, copilița pe care a vrut s-o adopte Luminița Anghel 

Publicat: 18 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce s-a întâmplat cu Măriuca copilița pe care a vrut s-o adopte Luminița Anghel 
Ce s-a întâmplat cu Măriuca, fetița pe care Luminița Anghel a vrut să o adopte.

Ce s-a întâmplat cu Măriuca, fetița pe care Luminița Anghel a vrut să o adopte. La ani distanță de scandalul media, nimeni nu mai știe ce s-a ales de aceasta. După mai mult timp de la evenimentul ce a ținut prima pagină a ziarelor, Angelica Constantin, mama biologică a fetiței, i-a cerut public scuze artistei.

În prezent, Angelica Constantin reușește să supraviețuiască cerșind într-un cimitir din București.

Angelica Constantin se ascunde de lume

De câte ori merge să primească pomană ea își ascunde fața sub o eșarfă. Când a fost recunoscută de un jurnalist, ea nu a negat cine este: “Așa este, m-ați recunoscut, eu nu vreau să mă cunoască lumea, de aceea mă acopăr!”.

„Am făcut cea mai mare greșeală că am luat fetița de la Luminița Anghel. Doamna Luminița Anghel, vă rog să mă iertați! Mi-ați iubit fata și îmi pare rău că am luat-o de la dumneavoastră! Am luat-o din răzbunare, din furie, din cauza presiunii lumii. Nu am vrut bani de la dumneavoastră! Să vă trăiască copilașul, Filip!”, a spus Angelica Constantin cu ceva tiomp în urmă.

Ce s-a întâmplat cu Măriuca

Acum, Măriuca are 15 ani și este extrem de deșteaptă. Cunoaște patru limbi străine și o iubește extrem de mult pe cântăreață. Aceasta i-a recunoscut mamei sale naturale că este încă supărată că a luat-o de lângă vedetă și consideră că ar fi avut altă viață, poate ar fi urcat pe scena muzicii mai repede.

“Mariuca e într-un centru de plasament. O văd de două ori pe lună, draga de ea. Vorbește 4 limbi străine. E un copil bun, frumos și deștept. Da! Întreabă (n.r. – răspunsul oferit la întrebarea: «Măriuca întreabă de Luminița Anghel?»)! Și o iubește și acum și îmi pare bine! Îmi spune: «Mami, sunt puțin supărată pe ține. Dacă mă lăsai la Luminița Anghel ajungeam o vedetă și o artistă, pentru că eu vreau să fiu artistă. Rău ai făcut că nu m-ai lăsat!»”, a mai povestit Angelica Constantin.

De ce nu a rămas Măriuca în grija Luminiței Anghel

„David? David este un…. Nu pot să îl sufăr. Și din cauza lui am luat-o pe Măriuca! Am auzit că îi spunea că nu îi vă lua locul niciodată în inima Luminiței și o numea țigancă! Nu pot să îl sufăr pe David! Trebuie să îl aruncați pe străzi!”, a declarat Angelica Constantin.

David Pușcaș s-a retras pentru o perioadă, din lumina reflectoarelor. Tânărul și-a schimbat job-ul, și-a aranjat cât de cât lucrurile în viața lui și susține că este alt om acum.

„Suntem bine (n.r. – David și Luminița Anghel). Timpul a «vindecat» toate neînțelegerile și minciunile care s-au spus. A trecut ceva timp de atunci, eu m-am schimbat foarte mult… Nah, eram un copil pe atunci și prezentul e total diferit față de atunci. Nu ne-am văzut de mult într-adevăr, nici măcar nu știu dacă mai stă unde am trăit și eu o parte din copilărie, dar dau vina pe programul amândurora extrem de încărcat. Nu, nu știu  nimic de ea,(n.r. – de Măriuca) nici de mama ei și  nici nu mă interesează subiectul acesta”, a declarat David Pușcaș într-un interviu.

Adauga un comentariu