Sport

Ce s-a întâmplat cu Razvan Marin la Ajax! Românul a recunoscut ce probleme a întâmpinat

Publicat: 21 oct. 2019

Răzvan Marin (23 de ani), jucătorul lui Ajax Amsterdam, este încrezător că va deveni titular la echipă, deși, pentru moment, și-a pierdut locul.
Răzvan Marin crede că vina evoluțiilor sale slabe din ultima perioadă cade pe faptul că încă nu se adaptase la noua echipă. El consideră că perioada de adaptare a trecut și acum poate arăta tot ce poate: „Mă simt bine, deși sunt puțin obosit. Am avut meciuri bune cu echipa națională. Acum sper să fie la fel și la Ajax. Ieri, în drum spre Amsterdam, mă gândeam că mă bucur că am revenit acasă, în Olanda. A fost greu să mă adaptez. Ritmul meciului este altul. Muncesc să intru în prima echipă. Este normal să fie dificil la început, atunci când schimbi echipa, orașul”, a declarat Marin, la Ajax TV.

Așteaptă din nou o șansă

„Muncesc din greu la antrenamente. Aștept să am din nou o șansă. Antrenorul mi-a spus să stau liniștit, să fiu la fel la antrenamente și totul va fi bine”, a mai adăugat el.
Răzvan Marin a ajuns la Ajax Amsterdam în luna iulie, în urma unui transfer de la Standard Liege. La acel moment, Ajax a plătit, pentru mijlocașul român, suma de 12,5 milioane de euro. În nouă etape, Marin a fost titular doar în 4, a fost rezervă într-un singur meci, iar de patru ori a rămas pe bancă.loading...

Adauga un comentariu