Cancan ultimă oră

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Răzvan Ciobanu! Vestea vine de-abia acum

Publicat: 09 nov. 2019

u trecut mai bine de şase luni de când Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa. În ziua în care designerul trebuia să-şi sărbătorească ziua de nume, a fost prezentată ultima colecţie a lui, pe care nu a mai apucat să o lanseze! La eveniment a fost prezentă şi avocata Laura Vicol, care a oferit ultimele informaţii din anchetă.

Toţi cei care l-au iubit şi apreciat pe Răzvan Ciobanu au venit la evenimentul organizat vineri, 8 noiembrie, în memoria acestuia. Printre aceştia s-a numărat şi buna prietenă a lui Răzvan Ciobanu, avocata Laura Vicol.

Laura Vicol a declarat că ancheta în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu s-a finalizat. Imediat ce află concluziile procurorului, le va face publice. Avocata designerului a explicat că a dorit să respecte legea, motiv pentru care a ajuns să fie condamnată de mulţi oameni!

„Ancheta s-a finalizat. Aştept concluziile procurorului, iar apoi le voi face pe toate publice. Aşa cum am promis. Eu sunt avocat de 20 de ani şi respect legea. Informaţiile din dosarele de urmărire penală nu sunt destinate publicului. Din această cauză, chiar dacă am fost condamnată de foarte mulţi că nu am vorbit nimic, am preferat să meargă totul ca la carte. Și să fiu sigură că am eliminat toate pistele posibile în cercetarea morţii lui tragice.”, a declarat Vicol.loading...

Adauga un comentariu