National

Ce s-a întâmplat în timpul întâlnirii Clanului Duduianu cu șeful Poliției?

Publicat: 29 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce s-a întâmplat în timpul întâlnirii Clanului Duduianu cu șeful Poliției

Au apărut noi informații în legătură cu întâlnirea Clanului Duduianu cu șeful Poliției, Liviu Vasilescu. Când s-a întâmplat totul?

Moartea lui Emi Pian, liderul Clanului Duduianu, a dus la o adevărată mobilizare de forțe în Capitală. Totul s-a întâmplat în contextul în care, în mediul online, au apărut informații potrivit cărora, decesul acestuia ar putea însemna începutul unui adevărat război între clanurile interlope.

Totul despre întâlnirea Clanului Duduianu cu șeful Poliției

Pentru a evita producerea unor noi conflicte, autoritățile au trimis la vila unde se afla trupul neînsuflețit al lui Emi Pian mai multe echipaje de poliție. Ba mai mult decât atât, zona a fost supraveghetă și din aer cu ajutorul unui elicopter, iar persoanele care au încălcat legea și nu au purtat masca de protecție au fost amendate de autorități. La scurt timp după ce Emi Pian a fost adus acasă pentru priveghi, în Capitală au fost organizate mai multe filtre de poliție.

În spatele acestor intervenții se pare că ar fi stat o întâlnire secretă între Clanul Duduianu și șeful Poliției, Liviu Vasilescu, în seara de 8 spre 9 august, potrivit informațiilor obținute de jurnaliștii antena3.ro.

Liviu Vasilescu ar fi fost chemat din concediu pentru a gestiona situația, acesta având influență asupra Clanului Duduianu, ocupându-se încă din anul 1991 de clanurile din București. Se pare că șeful Poliției a primit misiunea de a se întâlni cu liderii Clanului Duduianu pentru a le impune acestora să schimbe ora înmormântării.

Din informațiile făcute publice se pare că întrevederea ar fi avut loc pe stradă. La întâlnire ar fi participat 4 persoane din familia lui Emi Pian. Aceștia au fost informați că trebuie să mute înmormântarea în cursul dimineții, la ora 8. Ulterior, reprezentanții bisericii unde urma să aibă loc înmormântarea au fost anunțați de schimbările apărute, astfel încât să nu existe probleme.

Ca urmare a efortului depus de autorități, dar și după întâlnirea dintre liderii Clanului Duduianu și șeful Poliției, Liviu Vasilescu, ceremonia de înmormântare a decurs fără incidente.

Adauga un comentariu