Culinar

Ce să faci cu fasolea de la conservă

Publicat: 20 mart. 2020

Fără îndoială, salatele sunt cele mai simple reţete atunci când vine vorba de a profita de o conservă de fasole boale, ce îţi va aduce un aport nutriţional sporit la cină sau ca o gustare târzie, după micul dejun. Iată o reţetă cu ouă fierte şi ton care este pur şi simplu delicioasă!

Ingrediente:

o conservă de fasole boabe
măsline
3 ouă fierte, tăiate cubuleţe
3 conservă de ton bucăţi, în ulei de măsline
1 ceapă roşie, tocata marunt
un ardei roşu, tocat
2 conserve de porumb dulce
Ulei de masline
Oţet balsamic
Sare

Mod de pregătire:

Mai întâi, tăiaţi ingredientele precum ouăle, ceapa, ardeiul şi măslinele în cuburi mici sau medii, după preferinţel. Adăugaţi toate ingredientele într-un bol, adăugaţi uleiul (dacă mai este necesar, pe lângă cel rămas din conserva de ton în ulei de măsline), sarea şi oţetul după gust.
Serviţi cu crutoane sau simplă!



loading...

Adauga un comentariu