Cancan ultimă oră

Ce salarii au Smiley și Pavel Bartoș la Românii au talent. Câștigă mai mult ca premiul cel mare pe sezon

Publicat: 31 mai 2020

Smiley și Pavel Bartoș sunt prezentatorii emisiunii Românii au talent de 10 ani și au devenit din ce în ce mai apreciați cu fiecare sezon. Chiar dacă rolul lor este secundar în emisiune, formatul are în pricipal jurații nu prezentatorii și desigur concurenții. Premiul cel mare al emisiunii este de 120.000 de euro și nici nu se compară cu salariile pe care Pavel Bartoș și Smiley îl încasează de la Pro TV.

Smiley încasează un salariu de 200.000 de euro pe sezon, iar Pavel Bartoș ajunge la 150.000 de euro pe sezon. Salariile par mari și sunt pentru prezentatorii de televiziune din România, dar țineți cont de faptul că emisiunea nu durează doar 3 luni cât este difuzată la TV, ci preselecțiile se întânind pe luni bune, pregătirile sunt multe și programul este este internal.

Un realizator de televiziune care are emisiune zilnică precum Cătălin Măruță de exemplu, are un salariu ce nu depășește 10.000 de euro pe lună. La care se pot adăuga bonusuri în funcție de performanțele în audiență.

Românii au talent, cea mai urmărită emisiune și cei mai bine plătiți jurați

Dacă prezentatorii emisiunii sunt răsfațați de Pro TV. Jurații emisiunii au și ei salarii care par de hollywood. Iată ce salarii primesc cei care stabilesc în fiecare an talentele României:

Andi Moisescu – 50.000 de euro pe sezon

Andra – 100.000 de euro pe sezon

Mihai Petre – 150.000 de euro per sezon

Florin Călinescu – 250.000 de euro per sezon

Salariile poate par imense, însă trebuie de reținut că pe lângă care apar în fața camerelor sunt peste 200 de oameni în spatele lor care se asgiură de bunul mers al emisiunii.

Pro TV mai plătește și în fiecare sezon taxa de licență a formatului către compania care l-a inventat, prin urmare costurile realizării emisiunii Românii au talent se pot ridica la milioane bune de euro.

Sponsorii și publicitatea salvează programul, acesta fiind unul din cele mai urmărite programe de televiziune din România beneficiază și de o taxă de publicitate pe măsură. Posturile TV încasează bani din reclame și în funcție de ora lor de difuzare sau pauzele publicitare în care spoturile sunt introduse.

Comentarii
  • Ar fi mai bine să nu ne uităm, atunci ce salariu ar lua?.Mai ales sms-uri. Eu nu ma uit, prostie totală, fiecare cu părerea lui.

Adauga un comentariu